Allah şifa versin. Insallah bebeginiz sagligina kavusur tez zamanda. Istanbulda olsaydiniz ben verirdim. Oraya gondereyim diyecem ama siteril durumu ne derece saglanir bilmiyorum. En ufak mikrop almamasi gerek. O yuzden riskli. Insallah malatyadan biri cikar da sutunu verir bebisine.
Tatlım ben oralarda olsaydım kesin verirdim, allah yardımcınız olsun, süt yapıcı şeyler deneseniz dicem ama yapmışsındır herLde. Allah yanınızda olsunAmiinn sagolun
Tatlım ben oralarda olsaydım kesin verirdim, allah yardımcınız olsun, süt yapıcı şeyler deneseniz dicem ama yapmışsındır herLde. Allah yanınızda olsun
benden tavsiye malatya ve elazığ gibi yakın illerdeki yenidoğan yoğun bakım ünitelerini eşiniz bizzat ziyaret edip sütü fazla olan anneler var mı diye araştırsın. özellikle yenidoğan yoğun bakım sorumlu hemşiresi ile konuşsun. Ankarada geçen sene bebeğimiz prematüre yoğun bakımda iken sütümüz fazla idi ve ve bir aileye bir ay boyunca vermiştik. daha çok aileye verelim dedik ama kimseyi bulamadık verebileceğimiz. onlarca litre sütümüz ziyan olmuştu. Rabbim acil şifalar versin.
Demin bir posta yazdım buraya da yazıyorum.Facebook da emziren anneler grubuna üye olup süt isteğinizi dile getirin lütfen.Oradan fazla sütlerini veren anneler oluyor.
elif mina benim dondurulmus sutum var gonderebilirim istersennAmiinn sagolun