- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
- Konu Sahibi birminikask2020
-
Enbiya suresi 87. Ayet
Ve zennuni iz zehebe mugadiben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nada fiz zulumati en la ilahe ente subhaneke inni kuntu minez zalimin.
Bebeğimiz küvözde su an. Tahliller tetkikler yapılıcakmış. Su an arastırılan şeyler var. Sonuclarının güzel gelmesi için sizden okumanızı istiyorum. Allahım güzel sonuclar haberler almayı nasip eyle.
Sağ salim sağlıkla evimize gelmesini nasıp eyle. Bizlere yardım eyle.
?Bebek kizmiydi?
Evet kız. İlk cocugum.Bebek kizmiydi?
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah.Enbiya suresi 87. Ayet
Ve zennuni iz zehebe mugadiben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nada fiz zulumati en la ilahe ente subhaneke inni kuntu minez zalimin.
Bebeğimiz küvözde su an. Tahliller tetkikler yapılıcakmış. Su an arastırılan şeyler var. Sonuclarının güzel gelmesi için sizden okumanızı istiyorum. Allahım güzel sonuclar haberler almayı nasip eyle.
Allah razı olsun hepinizden.
Yarın önemli, bebeğimizin Beyin mr çekilecek.
Hz. Eyyup a.s şifa duasını da okuyabılrmsnz.
RABBİ ENNİ MESESENİYED DURRU VE ENTE ERHAMURRAHİMİN.
Enbiya suresi 87. Ayet
Okudum RABBİM güzel hayırlı temiz sonuçlar almanızı nasip eylesin acil şifalar diliyorumAllah razı olsun hepinizden.
Okudum, Rabbim yavrunuzla sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallahAllah razı olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?