Kuveyt'te ve Umman'da mimar maaşları Nelerdir?

nilbeste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
206
28
Bilen arkadaşlarım lütfen yardımcı olun(özelliklede yeni mezun mimar maaşları nelerdir?)

Ne kadardır demek istiyorsun sanırım? Arap ülkelerinde eger yabancı dillerinde varsa maaşın epey dolgun oldugunu biliyorum. Bende ileride 1-2 yıl orada çalışmak isterim, Bulunduğum ülkede cok düsük ne yazıkki

en az 15000 tl den başlıyor,ancak bu söylediğim erkekler için geçerli.Pek kadınlar çalışmıyor orda biliyorsunuz değil mi?

alakasız olacak ama yurtdışı olduğu için yazayım
erkek kuzenim inşaat mühendisi yaklaşık 7 yıl falan tecrübesi var sanırım çok iyi firmalarda
ingilizcesi ve çincesi var, orta düzeyde almanca
geçen ay cezayire gitti maaşı 15bin

yurtdışında mühendis ve mimarlara iyi para veriyorlar

Son düzenleme:
kuveyt dubai ,tunus,cezayir gibi bi ülke değil.Kadınlarla çalışmıyorlar, yani kadınlar dubaide ki gibi kafasına göre kariyer falan yapamaz orda.Bilin diye söylüyorum.Sudi Arabistan kadar katı değil,yani yabancı kadınlar açık geziyor,ama kalanı aynı yani.Ancak amerikan ,ingilz şirketleri yöneticilik yapıyor,hint,filipin, diğer fakir asya ülkelerinden gelenler bakıcılık,hizmetçilik,diğer ayak işleri.ülke zaten çok zengin,kendi vatandaşları devlet işinde zaten,herkese geçici oturum,çalışma izni veriyorlar,diğer ülkeler gibi vatandaşlık alamıyorsun

erkek mühendisler 3000 dolarla başlıyor, tecrübesizse.
şantiye ortamı kendi ülkemizde bile zorken, arap ülkelerinde başarılı olmak bir kadın için çok çok zor.

Parasını bilmem de kadınlar için çalışma şartlarını sorgulamak lazım önce.

İki yıl calisip para biriktirip Amerika da master düşünüyorum kariyer yapmak için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…