Küvetteki marc lekeleri :( ve Loc'la koltuk silme nasıl olur?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Hanımlar merhaba :) geçenlerde küveti temizlemek icin her yerine marc banyo için olanından sıktım ve beklerken başka işlere dalıp 2 saat kadar bekledi. Farkedince hemen ovaladım ve bircok defa banyoyu kullandık ama marc lekeleri çıkmadı . Ve şimdi de beyaz beyaz marc lekeleri duruyor. Küvetim sarı ve üstünde beyaz marc lekesi çok kötü duruyor. Sanki sabun kurumuş da leke kalmış gibi. var mıdır bunun bir çözümü? Yardım edin

Diğer sorum da; koltukları silmeyi düşünüyorum elle. Loc'la silicem. Ama daha önce hic koltuk silmedim nasıl oluyor bilmiyorum. Loc'lu suyla silip sonra durulamam mi gerekiyor, yoksa durulamaya gerek yok mu?

Koltuk silerken
1-Loc, aspirin ve kosla halı yıkama için olanını karıştırıp ılık su ekliyorum, karıştırıyorum, eski liflerden biri ile siliyorum şahane oluyor, durulamıyorum, sıkıntı olmuyor

Banyo için
2-Banyodaki lekeler için yine aspirin, kir çöz falan deneyebilirsin ama mutlaka durula çok fazla bekleme çıkar bence o lekeler, sıkıntı olmaz

Loc var evde sadece, ve koltuklar lekeli değil ama uzun süredir silinmedigi icin içim rahat etmedi silmek istedim. Sadece Loc işimi görür mü acaba?

Banyo için tekrar marc sıksam peki ? Kirçöz yapıcam simdi ama yine de aklimda kalsın diye soruyorum. O marc lekelerinin üstüne tekrar marc sıkıp bu sefer cok beklemeden ovalasam bi sonuç alabilir miyim? Yoksa bidaha hic marc kullanmayayım mı?
Çok soruyorum çünkü daha yeni yeni ev isleriyle tanışıyorum da :)

Marc lekesini bilmiyorum ama koltugumu locla suyu karistirip siliyorum. Sonra sade bezle tekrar siliyorum. Kimyasal kalmasin diye.

Canım daha önce karşılaşmadığım için emin olmamakla beraber bence tekrardan marc kullanabilirsin yeter ki çok bekletme ve iyi durula.

Sadece loc da işini görür, bebeğin varsa üzerinden ıslak bez ile geçebilirsin ama ben yapmıyorum, bence sıkıntı olmaz, zaten amway kendi sitesinde de yazıyor loc durulama gerektirmez diye.

Marc lekesini bilmiyorum ama koltugumu locla suyu karistirip siliyorum. Sonra sade bezle tekrar siliyorum. Kimyasal kalmasin diye.

Anladım çok teşekkür ederim :)

Yok yok ben öğrenciyim, yeni eve çıktım o yüzden böyle ilk defa silicem cok tesekkur ederim o zaman çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…