Merhaba; BursaSehir neresi?
Kutulu halını gorebılır mym Bursa neresı eğer ındırım yapar sanz abımın kızına almayı düşündüler elden alıncak guzel bır ındırım ıle TabıAynisinin farkli rengini kullanıyoruz .. Bu hediye geldi.. Renk olarak Kız çocuğu ve Erkek çocuğu için kullanilabilir..Ihtiyac fazlasi oldugu icin satiyorum. CHICCONUN 2015 SERISI YENI RENK KUTUSUNDA SIFIR FATURALI.. 300 TL..
Indirim yapamam uzgunum ilginiz icin tskler.. sevgilerKutulu halını gorebılır mym Bursa neresı eğer ındırım yapar sanz abımın kızına almayı düşündüler elden alıncak guzel bır ındırım ıle Tabı
Kutulu halını gorebılır mym Bursa neresı eğer ındırım yapar sanz abımın kızına almayı düşündüler elden alıncak guzel bır ındırım ıle Tabı
Benim actigim konu altinda urununuzu pazarlamayin kendinize konu acin bu size 2. Uyarim birdaha uyarmam !!!!Almayi düşünürseniz satabilirim...
Gidip konu acin o halde !! daha once yaptiginiz yorumlara bakilirsa baskalarinin konusu altinda urun pazarlamakta ustunuze yok gibi..benle laf yaristirmayin derhal cikin konumdan derhal!!!! Daha agir konusmadan ! Biraz sayginiz olsun !!! Sayfa sayfa gezeceginize kendiniz konu acin!!Sen satmıyorsun diye başkasıda mi satmiycak.
Size yurekten katiliyorum ve tsk ediyorum ..Kac kez kibar dille ozelden uyardim ama anlatamadim..Bende anlam veremedim.... Bu davranisin adi ne onuda bilemedim.. uslupla ilgili diyecek söz dahi bulamiyorum..Baskasinin konusunda satis yapilmasi ve uyarildigi halde devam edilmesi.. Ve devamindaki uslup..
Kusura bakmayin ama boyle bir saticidan ucretsiz bile urun almam. Ne kadar ayip..
Hangı model Polly benzıyor Ikı ay once Polly aldım 350 ye bu sekılde 300 sıfır alınabılır dıye düşündüm ıllakı bu da sıfır dır ama sızden alıncagı ıcın ıkıncı el fıyatı sunsanız daha cazip naçizane fikrim TSK ederımKutulu halını gorebılır mym Bursa neresı eğer ındırım yapar sanz abımın kızına almayı düşündüler elden alıncak guzel bır ındırım ıle Tabı
merhaba, iyi gunlerde kullanin.. sevgilerHangı model Polly benzıyor Ikı ay once Polly aldım 350 ye bu sekılde 300 sıfır alınabılır dıye düşündüm ıllakı bu da sıfır dır ama sızden alıncagı ıcın ıkıncı el fıyatı sunsanız daha cazip naçizane fikrim TSK ederım
Hangı model Polly benzıyor Ikı ay once Polly aldım 350 ye bu sekılde 300 sıfır alınabılır dıye düşündüm ıllakı bu da sıfır dır ama sızden alıncagı ıcın ıkıncı el fıyatı sunsanız daha cazip naçizane fikrim TSK ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?