• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KUTUSUNDA FATURALI CHİCCO POLLY MAMA SANDALYESİ ARTİC

ketyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
97
7
48
Aynisinin farkli rengini kullanıyoruz .. Bu hediye geldi.. Renk olarak Kız çocuğu ve Erkek çocuğu için kullanilabilir..Ihtiyac fazlasi oldugu icin satiyorum. CHICCONUN 2015 SERISI YENI RENK KUTUSUNDA SIFIR FATURALI.. 300 TL..

Eklentiler

• 14815_buyuk.webp
    14815_buyuk.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 155
  • 14815_buyuk_2.webp
    14815_buyuk_2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 141
  • 14815_buyuk_1.webp
    14815_buyuk_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 184
250 tl chicco Polly...Bursa Osmangazi elden teslimde olur bursadan almak isteyenler..evde de gelip gorebilirler.

Eklentiler

• 2015-11-13 13.42.00.webp
    2015-11-13 13.42.00.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 153
Aynisinin farkli rengini kullanıyoruz .. Bu hediye geldi.. Renk olarak Kız çocuğu ve Erkek çocuğu için kullanilabilir..Ihtiyac fazlasi oldugu icin satiyorum. CHICCONUN 2015 SERISI YENI RENK KUTUSUNDA SIFIR FATURALI.. 300 TL..
Kutulu halını gorebılır mym Bursa neresı eğer ındırım yapar sanz abımın kızına almayı düşündüler elden alıncak guzel bır ındırım ıle Tabı

Sen satmıyorsun diye başkasıda mi satmiycak.
Gidip konu acin o halde !! daha once yaptiginiz yorumlara bakilirsa baskalarinin konusu altinda urun pazarlamakta ustunuze yok gibi..benle laf yaristirmayin derhal cikin konumdan derhal!!!! Daha agir konusmadan ! Biraz sayginiz olsun !!! Sayfa sayfa gezeceginize kendiniz konu acin!!

Baskasinin konusunda satis yapilmasi ve uyarildigi halde devam edilmesi.. Ve devamindaki uslup..
Kusura bakmayin ama boyle bir saticidan ucretsiz bile urun almam. Ne kadar ayip..

Son düzenleme:
Baskasinin konusunda satis yapilmasi ve uyarildigi halde devam edilmesi.. Ve devamindaki uslup..
Kusura bakmayin ama boyle bir saticidan ucretsiz bile urun almam. Ne kadar ayip..
Size yurekten katiliyorum ve tsk ediyorum ..Kac kez kibar dille ozelden uyardim ama anlatamadim..Bende anlam veremedim.... Bu davranisin adi ne onuda bilemedim.. uslupla ilgili diyecek söz dahi bulamiyorum..

Kutulu halını gorebılır mym Bursa neresı eğer ındırım yapar sanz abımın kızına almayı düşündüler elden alıncak guzel bır ındırım ıle Tabı
Hangı model Polly benzıyor Ikı ay once Polly aldım 350 ye bu sekılde 300 sıfır alınabılır dıye düşündüm ıllakı bu da sıfır dır ama sızden alıncagı ıcın ıkıncı el fıyatı sunsanız daha cazip naçizane fikrim TSK ederım

Hangı model Polly benzıyor Ikı ay once Polly aldım 350 ye bu sekılde 300 sıfır alınabılır dıye düşündüm ıllakı bu da sıfır dır ama sızden alıncagı ıcın ıkıncı el fıyatı sunsanız daha cazip naçizane fikrim TSK ederım
merhaba, iyi gunlerde kullanin.. sevgiler

Evet başkasının açtığı konu başlığı altında ürürn satışı yapılması ı ben de uygun görmüyorum. Konu sahibi size durumu açıklamış zaten. Ama sizi boş yere konuyu uzatmışsınız.Üstelin dalga geçer gibi gülmüşsünüz. Biraz ayıp olmuş. Lütfen biraz daha saygılı olalım birbirimize.

Bu üye benim konumdada yapmıştı aynısını hanımlar... Aklınca benim ürünümü karalıyordu benim konumda:) Kib liyordum ceza alıyordu, kaç defa ceza aldı ama akıllanmamış belliki...

Back