Kutusu açılan elektronik ürün iade edilir mi?

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
843
761
33
El mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
Acaba vazgeçtim falan diyip mi iade etsem trendyoldan aldım ürüne de hiç güvenemedim sonradan çalışıyor tek düğmesi niye bozuk kullanılmış gibi elimde kalır diye korkuyorum garantiye göndersem bile

Trendyoldan aldiysan iade hakkin var konu sahibesi dimdirekt iade et.
Trendyolun kendisine sordum satıcının elektronik üründe kutusu açıldığı için reddetme hakkı var diyor ben garantiye gönderecekmişim çok ilginç açıldığı belli değil ama yine satıcı iade eder büyük ihtimalle

İade hakkınızı kullanin kutusunu açmadan ürünün bozuk olup olmadigini nasıl görüp anlayacaksınız.

Biz de elektronik ürün almıştık kardeşim aldı ürün bozuk çıktı iade ettik biz de hiçbir sorun çıkarmadılar.

Resmi Gazete’de yayınlandı! Teknolojik ürünlere iade kısıtlaması
Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan düzenleme ile birlikte teknolojik ürünler artık tüketici isteği ile iade edilemeyecek.

Kusurlu ürün gibi bi ibare olması lazım tuşun çalışmadığını yazıp iade edin direk. Vazgeçtim diye iade ederseniz kontrol ettiklerinde tuşun çalışmadığını görüp sizin bozduğunuzu düşünüp para iadesi yapmazlar haklı olarak

Kutu açmadan nasıl anlaşılacaktı elbette alırlar...almak zorundalar

Ben kutuyu dahi açmadan aynen gönderdiğim halde trendyol iade kabul etmedi.Üstüne satıcı ürünü kendisi açıp ben açmışım gibi geri bana yolladı.Trendyol hiç bi çözüm sunmuyor elektronik üründe malesef satıcının insafına bırakıyor

Malesef şans işiymiş ilk kez başıma geliyor hep sağlam geldiği için sorun olduğunu düşünmemiştim. Çok daha yüksek bir fiyata elektronik bir şey almış olsam bozuk olsa elinde kalır resmen. bende tekrar geri göndermeye uğraşamayacağım sanırım geri gelirse süreç uzayacak, kargoda da yıpranıyor garanti şubesine bi gidip soracağım .

iade hakkınız var açmadan bozuk olduğunu nasıl anlayacaksınızki yoksa,bozuk bu deyip iade edin yenisini isteyin

Satıcıya mesaj yoluyla ürününüz hakkında herşeyi yazın iade talebi istediğinizi belirtin. Ben elektronik ürün aldığımda açılışını hep kameraya çekiyorum. Fişe takana kadar. Ne olur ne olmaz kendimi güvenceye almak zorundayım.

Açtınız çalışmıyor kutusuna koyup iade edilir
Kullanmamışsınızki ne garantisi servisi

Sorun bide benim aldıgım marka bilindik olmasına rağmen bulundugum il de servisi olmayan bi markaydı.Bozuk gelmedi ürün zaten fakat kullanılmadıgına dair rapor ver diyor trendyol oda servisten iste diyor.Arayıp sordum servisi öyle bir rapor vermiyoruz dedi elimde patlattı ürün yani o yüzden artık elektronik almıcam trendyolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…