- 15 Haziran 2022
- 843
- 761
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Trendyolun kendisine sordum satıcının elektronik üründe kutusu açıldığı için reddetme hakkı var diyor ben garantiye gönderecekmişim çok ilginç açıldığı belli değil ama yine satıcı iade eder büyük ihtimalleTrendyoldan aldiysan iade hakkin var konu sahibesi dimdirekt iade et.
İade hakkınızı kullanin kutusunu açmadan ürünün bozuk olup olmadigini nasıl görüp anlayacaksınız.El mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
Acaba vazgeçtim falan diyip mi iade etsem trendyoldan aldım ürüne de hiç güvenemedim sonradan çalışıyor tek düğmesi niye bozuk kullanılmış gibi elimde kalır diye korkuyorum garantiye göndersem bile
Resmi Gazete’de yayınlandı! Teknolojik ürünlere iade kısıtlamasıEl mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
Acaba vazgeçtim falan diyip mi iade etsem trendyoldan aldım ürüne de hiç güvenemedim sonradan çalışıyor tek düğmesi niye bozuk kullanılmış gibi elimde kalır diye korkuyorum garantiye göndersem bile
Kutu açmadan nasıl anlaşılacaktı elbette alırlar...almak zorundalarEl mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
Düğmesi bozuk bu aleti iade etmek istiyorum diyeceksinizKutu açmadan nasıl anlaşılacaktı elbette alırlar...almak zorundalar
Malesef şans işiymiş ilk kez başıma geliyor hep sağlam geldiği için sorun olduğunu düşünmemiştim. Çok daha yüksek bir fiyata elektronik bir şey almış olsam bozuk olsa elinde kalır resmen. bende tekrar geri göndermeye uğraşamayacağım sanırım geri gelirse süreç uzayacak, kargoda da yıpranıyor garanti şubesine bi gidip soracağım .Ben kutuyu dahi açmadan aynen gönderdiğim halde trendyol iade kabul etmedi.Üstüne satıcı ürünü kendisi açıp ben açmışım gibi geri bana yolladı.Trendyol hiç bi çözüm sunmuyor elektronik üründe malesef satıcının insafına bırakıyor
iade hakkınız var açmadan bozuk olduğunu nasıl anlayacaksınızki yoksa,bozuk bu deyip iade edin yenisini isteyinEl mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
Tüketici haklarına aykırı ama dava etmekle falan uğraşmazsın heraldeTrendyolun kendisine sordum satıcının elektronik üründe kutusu açıldığı için reddetme hakkı var diyor ben garantiye gönderecekmişim çok ilginç açıldığı belli değil ama yine satıcı iade eder büyük ihtimalle
Satıcıya mesaj yoluyla ürününüz hakkında herşeyi yazın iade talebi istediğinizi belirtin. Ben elektronik ürün aldığımda açılışını hep kameraya çekiyorum. Fişe takana kadar. Ne olur ne olmaz kendimi güvenceye almak zorundayım.El mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
mantıklıymış bunu yapacağımSatıcıya mesaj yoluyla ürününüz hakkında herşeyi yazın iade talebi istediğinizi belirtin. Ben elektronik ürün aldığımda açılışını hep kameraya çekiyorum. Fişe takana kadar. Ne olur ne olmaz kendimi güvenceye almak zorundayım.
Açtınız çalışmıyor kutusuna koyup iade edilirEl mikseri almıştım , Kutusunu düzgünce açtım, turbo düğmesi vardı o çalışmıyor şimdi bozuk diye iade etsem garantiye mi gönderin diyorlar
Sorun bide benim aldıgım marka bilindik olmasına rağmen bulundugum il de servisi olmayan bi markaydı.Bozuk gelmedi ürün zaten fakat kullanılmadıgına dair rapor ver diyor trendyol oda servisten iste diyor.Arayıp sordum servisi öyle bir rapor vermiyoruz dedi elimde patlattı ürün yani o yüzden artık elektronik almıcam trendyoldaMalesef şans işiymiş ilk kez başıma geliyor hep sağlam geldiği için sorun olduğunu düşünmemiştim. Çok daha yüksek bir fiyata elektronik bir şey almış olsam bozuk olsa elinde kalır resmen. bende tekrar geri göndermeye uğraşamayacağım sanırım geri gelirse süreç uzayacak, kargoda da yıpranıyor garanti şubesine bi gidip soracağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?