Saç Rengi ve Saç Boyama Kutudaki normal boya mı,köpük boya mı,kuaför mü?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kızlar saçımı hangisiyle boyasam sizce...saçımda boya yok.siyah saçlarım var beyaz tenliyim.köpük boya çok koyu tutuyo bari normal boyayla boya dediler.ne dersiniz??en iyisi kuaförde boyat dediler.bazılarıda amannn kuaföre ne gerek var boyarsın kendin dediler:))siz ne dersiniz

amaaan kendin boya gitsin diyenlerdenim kendin derken,bu işlerden anlayan bi arkadaşın boyasın,kutu boya kullanın

Bende kendin boya derim ayrıca kutu boya kullan köpük boya pek bereketli değil gibi yani benim saçım normal kutu boyayla 3 kutu boya yiyo onunla heralde 5 kutu yer ben pek kullanamadım onu normal kutu boyalardan al saçlarını tutam tutam tokalarla tuttur yedire yedire sür sonra hepsi eşit tona gelene kadar bekle yıka ben baya bi anlarım bu işlerden aslında ama söz konusu kendim oldugumda beceriksizliğim tutuyo daha 2 hafta önce komşumuzun saçlarındaki siyahı silip üzerine karamel boya yaptım ama gel gör kendime anca düz boya yapabilirim :) başkasına istediği rengi yaparım ama kendime tutturamıyorum yaa

Eğer kendin boyayacaksan ve saçların siyah ise ;
1-) Her zaman %9 luk oksidan kullan, kutudan 6 çıksa bile. Hatta 2 kutu felan kullanırsan saçın daha iyi açılır, rengi alır.
2-) Önce diplerden 3 cm geriden sür yani diplere sürme i beklet açılsın saçın. Yoksa diplerin daha açık renk olur. Dipler daha koyu olsun ama açık olmasın ^^.
3-) Bu uygulama bakır kahve , çikolata kavga vb renkler deneyeceksen bir defada tutar. Ama tarçın bakırdır , papatya sarısıdır 4 , 5 ayda ama saçını oryalle açtırmadan istediğin tonlara getirebilirsin :)
Kolay gelsin

Boya olarak da normal bir kutu boya al, Loreal olur , Palette olur , Garnier olur :)

Son düzenleme:
kızlar peki öğretirmisiniz nasıl boyayım.ilk defa kendim boya yapcam önceden 2kere boyattım ama kuaförde.nasıl oluyo.şimdi bi yere sürüp taaa sona gelene kadar bi taraf diğerinden daha fazla açılmıyomu??sonuçta daha fazla saçta kalıyo??diplere sonra sürülmesi gerektiğini bilmiyodum.sağolun.başka nelere dikkat etmek gerekiyor

kızlar peki öğretirmisiniz nasıl boyayım.ilk defa kendim boya yapcam önceden 2kere boyattım ama kuaförde.nasıl oluyo.şimdi bi yere sürüp taaa sona gelene kadar bi taraf diğerinden daha fazla açılmıyomu??sonuçta daha fazla saçta kalıyo??diplere sonra sürülmesi gerektiğini bilmiyodum.sağolun.başka nelere dikkat etmek gerekiyor

bence başınızın arkaları için bir yakınınız yardımcı olursa daha iyi olur (özellikle saçınız uzunsa, boyama işlemi çok yorucu oluyor). köpük boya çok pratik ve miktarı da fazla fazla yetiyor ama genelde çok kalıcı olmadığını, akma olduğunu söyleyenler var. fakat bu daha çok açık renk saçını koyuya boyayanlar için geçerli. siz açık renge boyayacağınız için akma sorunu pek olmayacaktır.

bence bi kuaföre gitmen daha ii olur kendin boyayıp sonuçtan memnun kalmamaktan ve mecburen tekrar kuaföre gitmektense bikez boyat sonra diplerini kendin halledersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…