Saç Rengi ve Saç Boyama kutu üzerindeki rengin aynısını tuttturan varmı???

cigdemefekaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
31
0
36
Malatya
kutu üzerindeki renklerin aynısını tutturmak mümkün mü sizce
bu konuda bilgisi olan varmı boyamaya kokar oldm ya aynısı olmazsa çoğu olmaz diyor ışık vsvs heres farklı diyorda

kutuda ki rengi tutturmak çok zor
kutuda ki mankenlerin saç rengi önce en açık renge kadar açılıp sonra boyanıyor
saçın yapısı,taban rengi önemli

bu formda çok gezdim, bugün okuduğum ve gördüğüm bi konuya o kadar güldümki...
krize girdim resmen, öyle bi krizki kendime gelemedim dakikalarca, gözlerimden akan yaşları silemedim gülmekten...
trajikomik olaylarla dolu bu forum...
ya bizim bu halimiz nedir böyle ya?
yemin burda yazılanlardan durumlardan çok komedi çıkar...
tabi bende buna dahilim bende açık kumral boyayıp tupturuncu iğrenç bi saç elde etmiştim
ben istediği rengi bi seferde tutturan görmedim. siz gördünüzmü?
tamamen deneme yanılma yoluyla ilerliyoruz ve bu çok komik şeyler çıkarıyo karşımıza...
paran varmı var, kuaför varmı var. ama bende elde etmeye çalışıyorum istediğim rengi
yani şunu demeye çalışıyorum.
bu iş çok eğlenceli yaff valla. tirkayilik yaratıyo..
işin en eğlenceli tarafıda saçını boyuyosun bekliyosunya ne çıkacak diye bizi bağımlı yapan bu zevk galiba
tepemizde saç olsun yeterki uğraşmak bile güzel

cvplar inş tşkler.
ben ilk önce kahve bakır tarzı bişeydi bakırlığı silmek için açııcıyla açtım ama bu seferçok açık bi turuncu oldu üstüne bal köpüğü boyadm daha kötü bir turuncu oldu..şimdi bekledim biraz dinlensin diye çok açık kestane var lorealdeacaba tutarmı saçım bakır sarı gibi değişik bi renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…