zafya Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 3.670 1.497 398 İstanbul 13 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zafya #1 İstanbulda oturan arkadaşlar;farklı boyutlarda hediyelik eşya kutusu arıyorum. Eminönüne ablamla gıtmıstım bulmustum orda ve aptal gıbı almamıstım (( ama cok karısık yerlerden gecmıstım :))) gene aynı yerı bulurmuyum bılemıorum :) tam olarak yerini bıldıgınız bı dukkan varmı yardımcı olabilen varsa ne ala
İstanbulda oturan arkadaşlar;farklı boyutlarda hediyelik eşya kutusu arıyorum. Eminönüne ablamla gıtmıstım bulmustum orda ve aptal gıbı almamıstım (( ama cok karısık yerlerden gecmıstım :))) gene aynı yerı bulurmuyum bılemıorum :) tam olarak yerini bıldıgınız bı dukkan varmı yardımcı olabilen varsa ne ala
hip Uptown Girl Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2012 1.745 1 46 İstanbul 13 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zafya #2 geoshuk .!.: İstanbulda oturan arkadaşlar;farklı boyutlarda hediyelik eşya kutusu arıyorum. Eminönüne ablamla gıtmıstım bulmustum orda ve aptal gıbı almamıstım (( ama cok karısık yerlerden gecmıstım :))) gene aynı yerı bulurmuyum bılemıorum :) tam olarak yerini bıldıgınız bı dukkan varmı yardımcı olabilen varsa ne ala Genişletmek için tıkla... eminönünde şarkhan a giderseniz oradaki dükkanların hepsinde bulursunuz, beşiktaşta da kabalcıda var boyboy kutulardan onların fiyatları da uygun sayılır
geoshuk .!.: İstanbulda oturan arkadaşlar;farklı boyutlarda hediyelik eşya kutusu arıyorum. Eminönüne ablamla gıtmıstım bulmustum orda ve aptal gıbı almamıstım (( ama cok karısık yerlerden gecmıstım :))) gene aynı yerı bulurmuyum bılemıorum :) tam olarak yerini bıldıgınız bı dukkan varmı yardımcı olabilen varsa ne ala Genişletmek için tıkla... eminönünde şarkhan a giderseniz oradaki dükkanların hepsinde bulursunuz, beşiktaşta da kabalcıda var boyboy kutulardan onların fiyatları da uygun sayılır