• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kutu kaplama ile yaptıklarım

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
$022.webp$025.webp$032.webp$034.webp$014.webp$021.webp

Son düzenleme:
çok güzel,yapışkanlı folyo değilmi bunlar çeşit çeşit..ben bi bulupta alamadım şu kağıtlardan :(

canım ne kadar da güzel yapmışsın.. :46: :1:

ben de almak istiyorum şu kaplama kağıtlarından ama nerden alacağımı bilmiyorum bi d e istediğim desenleri bulabilrmiyim acaba ben daha çok beyaz çiçekli ferah desenlerden hoşlanıyorum..

diğer konularını da takip ediyorum evini değiştirme çabaların çok hoş ben de yapıcam inşallah:70:

canım ne kadar da güzel yapmışsın.. :46: :1:

ben de almak istiyorum şu kaplama kağıtlarından ama nerden alacağımı bilmiyorum bi d e istediğim desenleri bulabilrmiyim acaba ben daha çok beyaz çiçekli ferah desenlerden hoşlanıyorum..

diğer konularını da takip ediyorum evini değiştirme çabaların çok hoş ben de yapıcam inşallah:70:
1 milyoncularda var

teşekkür ederim, ewet tüm 1 milyoncularda, tüm yapı marketlerde var.. koçtaş, praktiker falan.. ama oralarda pahalı oluyor. ve 1 milyoncularda acayip parçalar çıkabiliyor:)) bugün yine aldım mesela, tablo bile yapılabilecek bir desen, olmadı duvar kağıdı diye bile kaplanabilir şahsen çook beğendim..

ben evimin renklerine uygun ve gözüme hoş gelen folyoları alıyorum. illaki bir şeye kullanırım diye..

Back
X