BenPia Queen Kayıtlı Üye 8 Nisan 2008 4.850 18 318 Almanya 28 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #1 Tarihden bir kisiyle, istedigim herhangi bir kisiyle oturup tek bir sigara icme sansim olsaydi, bu kim olurdu? diye dusundüm.. Kendime bu soruyu sordum ve yanitlamadan önce biraz daha üsteledim.. Istedigim herkes olabilir; yasayan, yasamayan, erkek, kadin ... istedigim herkes .. herhangi biriyle sigara icmek, yalniz icmekten iyidir.kaldiki isdedigin biriyle iciceksin..... Hadi bi isim söyle? kiminle ? neden?
Tarihden bir kisiyle, istedigim herhangi bir kisiyle oturup tek bir sigara icme sansim olsaydi, bu kim olurdu? diye dusundüm.. Kendime bu soruyu sordum ve yanitlamadan önce biraz daha üsteledim.. Istedigim herkes olabilir; yasayan, yasamayan, erkek, kadin ... istedigim herkes .. herhangi biriyle sigara icmek, yalniz icmekten iyidir.kaldiki isdedigin biriyle iciceksin..... Hadi bi isim söyle? kiminle ? neden?
chiko89 Guru Kayıtlı Üye 2 Eylül 2010 515 7 296 İzmit 28 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #2 mısır firavunu tutankamonla içmek isterdim heralde:sm_cool:
BenPia Queen Kayıtlı Üye 8 Nisan 2008 4.850 18 318 Almanya 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #3 can yücel olabilir.. yalniz bir kere ile yetinicegimi asla sanmiyorum..uzun uzun anlatmasini isterdim sikilmadan saatlerce dinlerdim
can yücel olabilir.. yalniz bir kere ile yetinicegimi asla sanmiyorum..uzun uzun anlatmasini isterdim sikilmadan saatlerce dinlerdim
BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.895 18 206 İzmir 3 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #4 İçeriği nedeniyle konunuz uygun yere taşınmıştır.
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.131 18.284 823 3 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #5 büyük iskender büyülemiştir beni,montaigne birde
AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.623 773 39 3 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #6 fatih sultan mehmet ile içmediğim sigarayı içmek isterdim o yaşta koca istanbulu nasıl feth ettin die
fatih sultan mehmet ile içmediğim sigarayı içmek isterdim o yaşta koca istanbulu nasıl feth ettin die
BenPia Queen Kayıtlı Üye 8 Nisan 2008 4.850 18 318 Almanya 3 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #7 azra_sila .!.: fatih sultan mehmet ile içmediğim sigarayı içmek isterdim o yaşta koca istanbulu nasıl feth ettin die Genişletmek için tıkla... evet, fatihteki o ask..ben cesaret edemezdim heralde.. hani yaninda bir sigara yakip yada yakmayip konusamazdim gibi geliyor.. ama onu izlemek hosuma giderdi ema1 .!.: büyük iskender büyülemiştir beni,montaigne birde Genişletmek için tıkla... montaigne benimde ilgimi ceken, okudugum sahsiyetlerden biri iskender?...diyojenden sonra iskenderin heybeti sönmüstür bende :)
azra_sila .!.: fatih sultan mehmet ile içmediğim sigarayı içmek isterdim o yaşta koca istanbulu nasıl feth ettin die Genişletmek için tıkla... evet, fatihteki o ask..ben cesaret edemezdim heralde.. hani yaninda bir sigara yakip yada yakmayip konusamazdim gibi geliyor.. ama onu izlemek hosuma giderdi ema1 .!.: büyük iskender büyülemiştir beni,montaigne birde Genişletmek için tıkla... montaigne benimde ilgimi ceken, okudugum sahsiyetlerden biri iskender?...diyojenden sonra iskenderin heybeti sönmüstür bende :)
chatLaq. Ne biliiim insanı Kayıtlı Üye 19 Nisan 2009 2.068 2 116 Diğer 3 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #8 Atatürk.. Başka kim olabilir ki? 15 yıl daha yaşaması için çaba sarfetmesini isterdim.
gi.em Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 1.129 10 116 Edirne 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPia #9 Ahmet Kaya ile içmek isterdim,herhangibir şarkının nakaratını canlı canlı dinleme fırsatım olsa çok sevinirdim derdim. .
Ahmet Kaya ile içmek isterdim,herhangibir şarkının nakaratını canlı canlı dinleme fırsatım olsa çok sevinirdim derdim. .