Ben sözü atalı çok oldu.. Konu da açmıştım burayakutletmeyı bılmıom da cnm senın sozun oldu mu naptın o durumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sözü atalı çok oldu.. Konu da açmıştım burayakutletmeyı bılmıom da cnm senın sozun oldu mu naptın o durumu
Yo hicbir fark görmüyorumEllerinde bi degisiklik görüyo musun Bilgece?
Ben açık açık görüyorum valla. Peki tutma kabiliyetinde? Bişeyi tam kavrayabiliyo musun valla ciddi soruyorumYo hicbir fark görmüyorum
hakkında hayırlısı olsun konuna yazmıstım sanırım ama son ne oldu bılmıorum kızmadın umarım sordum dıye meraklı gıbı ama dert etmıstım senı baya mutsuzdun o yuzden sordumBen sözü atalı çok oldu.. Konu da açmıştım buraya
Ben açık açık görüyorum valla. Peki tutma kabiliyetinde? Bişeyi tam kavrayabiliyo musun valla ciddi soruyorum
Canım benimmm :))) kızmadım tabiki özelde anlatabilirim baştan. Bu arada hamileymişsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)))hakkında hayırlısı olsun konuna yazmıstım sanırım ama son ne oldu bılmıorum kızmadın umarım sordum dıye meraklı gıbı ama dert etmıstım senı baya mutsuzdun o yuzden sordum
amınnn canım ınsallah sen de cok mutlu olursun önce senı cok seven kıymetını bılen bır es ve sonra da hayırlı bır evlat versın rabbım anlat cnm dınlerım sen uzulme amaCanım benimmm :))) kızmadım tabiki özelde anlatabilirim baştan. Bu arada hamileymişsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)))
bende cok kutletirdim aynen arastirdim hic bi sekilde zarari yokmus kirecle vs. ama sekil bozuklgu ypiyo evet.Halk arasında öyle inaniliyormuş ama değilmiş, zararı eklem yerlerinin genişlemesi ve kavrama kabiliyetinin çok çok azalmasiymiş. Aynen de yaşıyorum