kütletme :(

Ben sözü atalı çok oldu.. Konu da açmıştım buraya:KK51:
hakkında hayırlısı olsun konuna yazmıstım sanırım ama son ne oldu bılmıorum kızmadın umarım sordum dıye meraklı gıbı ama dert etmıstım senı baya mutsuzdun o yuzden sordum

hakkında hayırlısı olsun konuna yazmıstım sanırım ama son ne oldu bılmıorum kızmadın umarım sordum dıye meraklı gıbı ama dert etmıstım senı baya mutsuzdun o yuzden sordum
Canım benimmm :))) kızmadım tabiki özelde anlatabilirim baştan. Bu arada hamileymişsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)))

Canım benimmm :))) kızmadım tabiki özelde anlatabilirim baştan. Bu arada hamileymişsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)))
amınnn canım ınsallah sen de cok mutlu olursun önce senı cok seven kıymetını bılen bır es ve sonra da hayırlı bır evlat versın rabbım anlat cnm dınlerım sen uzulme ama

Halk arasında öyle inaniliyormuş ama değilmiş, zararı eklem yerlerinin genişlemesi ve kavrama kabiliyetinin çok çok azalmasiymiş. Aynen de yaşıyorum :KK43:
bende cok kutletirdim aynen arastirdim hic bi sekilde zarari yokmus kirecle vs. ama sekil bozuklgu ypiyo evet.

Bende yıllardır yapıyorum ve evet parmaklarımın şekli değişti. Parmağın üst tarafları o kadar inceki dokundan kırılacak gibi ama alt tarafları büyük resmen utanıyorum ellerimden hatta yandan bakınca çok değişik gözüküyo ve sürekli ellerim titriyo sabit kalmıyo ama ben hala oynuyorum parmaklarla.Çözüm yolunu bulan bana da yazsın hanımlar

X