- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
-
- Konu Sahibi lakeoftears
Düşün kutlarken bunu yapanlar sinirlenince ne yapmazlar?
Bugün akşam bakırköyde de silah sıkıyorlardı. Miting yapmışlar galiba o dağılmış. Metroya bi doluştular. Bağırıyolar diyarbakırda yaptığınızın cezasını vereceğiz diye. İnsanlar korkudan sus pus.
Artık sık sık bu şekilde tehdit edilmeyi bekliyordum da, bu da biraz erken oldu.
Düşün kutlarken bunu yapanlar sinirlenince ne yapmazlar?
Valla böyle bir tehdidi ilk defa bu kadar yakın duyduğum için yazdım sonuçta hesap sorma eleştirme hakkın olduğunu düşünmüyorum.Ikidebir her yere ayni mesaji kopyala yapistir yapmaktan sıkılmadiniz mi?..
Konuya gelecek olursak da her turlu mangadanin hicbir yerde hicbir sekilde barindirilmalarini istemiyorum. Bunun icin artık önlem alinmali... Zavalli cocuk. Allahim sifa versin insallah.
Düğünde bir magandanın yaptığının tüm gücünü ırkçı bir terör örgütünden alan partinin sevinç kutlamalarında sıkılan silahtan farkını sanırım anlıyorsunuzdur. Üstelik de sokakta metroda daha bugünden tehditlerine başladılar.Misal başka haber; http://www.cnnturk.com/2013/turkiye/08/11/dugunde.silahli.kutlama.olum.getirdi/719072.0/
Çorum'da olmuş yine aynı magandalık.
Peki bu durumda "Türk ırkı görüyorsunuz böyle seviniyorsa, sinirlenince ne yapar. =((((" diyecek
miyiz?
Düğünde bir magandanın yaptığının tüm gücünü ırkçı bir terör örgütünden alan partinin sevinç kutlamalarında sıkılan silahtan farkını sanırım anlıyorsunuzdur. Üstelik de sokakta metroda daha bugünden tehditlerine başladılar.
.
Demiyeceksiniz tabiii ki, bıktım sizin şu hdp ekolünün soruma yanıt alamadım kaçamağınızdan. Ben kürt ırkı şöyledir demiyorum. Siz o zama cevap verin bana neden bir kürde pkk zarar verince dert etmiyorsunuz?İkisi de sevinç kutlaması totalde?
Soruma yanıt verir misiniz; diyecek miyiz demeyecek miyiz?
Demiyeceksiniz tabiii ki, bıktım sizin şu hdp ekolünün soruma yanıt alamadım kaçamağınızdan. Ben kürt ırkı şöyledir demiyorum. Siz o zama cevap verin bana neden bir kürde pkk zarar verince dert etmiyorsunuz?
Valla benim demediğim şeyi demekle beni itham ettiniz.Anlaştık, bundan sonra siz de demeyeceksiniz ki kendinizle çelişmeyin. :)
Yine bir genelleme; dert etmediğimi söylemeniz için, benim düşüncelerimi bilmeniz lazımdı. Direkt dert etmiyor bu, demeniz ön yargılarınızın sonucu. Kafanızdaki stereotiplere direkt yerleştirdiniz beni. Bunlardan arının lütfen, sevgiler, iyi geceler. ^_^
Ve lütfen soruma cevap alamadım soruma cevap alamadım tarzınızı bırakın. Sadece siz de değil sterotip olarak söylüyorum:))