Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriKütahya'nın En Eski Kuaförüne Emanet Ettim Saclarımıı Veee Sonucc Mutluu Beennn!! :))
KızLarr aylar sonra ilk defa yüzüm gülüyor!! Meger br bayan icin sacc ne kadar da önemliymiss..sükürler olsun kii, ve emin olun istedigim modeliii tutturdugum ender anlardan biri buu!!!
Sansım ilk defa yaver gitti tamam baya kısa oldu ama nedense ben modeli cok begendimmmm hatta uzamasın bir süreee (inadına hızlı uzarmıss))kaydirigubbakcemile3
Kütahya'nın en eski kuaförüne emanet ettim saclarımı..Senin saclarından o model olmaz diyenler halt etmiss!! Ay ben cok mutluyum saclarım artık biseye benziyo gerci fön var ama olsun dogal halide güzeldii (en azından bir öncekinden)..
Hepinize cok tesekkür ederim kızlar begendiginize sevindimm kötü olacak diye cok korktuum ama kaybedecek biseyim yoktuu..
Sac uzatmaya calısan ben ve her zaman uzatamayan ama gene de memnun olamayan ben en azından simdi memnunum hem daha saglıklı uzatırım diye düsünüyorumm:))
Canım degisim güzellik merkezi diye bir yer..Kuaför orda calısıyor eskiden belki baska bir yerdedir ben kestirdikten sonra ögrendim o buranın en eski kuaförüdür dediler..Adam baya yaslıydı zaten azcıkk elleri titriyordu bi an bi yerimi kesecek diye korktum meselaakaydirigubbakcemile3
Canım degisim güzellik merkezi diye bir yer..Kuaför orda calısıyor eskiden belki baska bir yerdedir ben kestirdikten sonra ögrendim o buranın en eski kuaförüdür dediler..Adam baya yaslıydı zaten azcıkk elleri titriyordu bi an bi yerimi kesecek diye korktum meselaakaydirigubbakcemile3
Simdi sacımı yıkadım asansördeki ısıga uyuz oluyorum bütün kırıklarımı belli ediyor..Fönlü hali iyidi ama fönsüz hali bir garip sacıma zarar vermek istemedigimden sürekli fön cektiremem nasıl bas edicem bilmem kıvırcık falan kullanırım herhaldeekafamçokkarıştı
kütahya da dorğu düzgün bir kuaför yokki. düğüne gitmiştik saçlarımı yaptıracak bir kuaföre götürdüler evlere şenlik valla. ertesi gün heryeri gezmiştik eşimle bir eyr bulduk oda istediğim gibi yapmamıştı saçımı. ama yinede gelinin saçından daha güzeldi ne yalan diyeyim :)))) eskişehir de muhteşem kuaförler var biriside benim kuaförüm mesut. gelin saçımı çok güzel yapmıştı şimdide saçımı istediğim şekilde keser sağolsun