Mutfak Dekorasyonu Kütahya Porselen ve Karaca

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
Kızlar merhaba

daha önceki konularımdan bilen bilir zaten aldığım takım kütahya porselen aliza fakat aldığım yerde taksitim bitene kadar takımımı değiştirebilme imkanım var .
Karacanın beyaz altın serisini çok begendim ama karaca hakkında olumsuz eleştri çok fazla kütahya porseleni verip karaca almak ne kadar mantıklı sizce?

Şu an evdeki takımım bu ( Kütahya porselen)

$kutahyacc.jpg

$25100-1-500x500.jpg

$25100-3-500x500.jpg

Yerine almayı düşündüğüm takım (Karaca)

$3485-karaca-krc10011-101011235.jpg

$golda-e1345196649524-640x425.jpg

Sizce değiştireyim mi çok kararsızım :KK4::KK30:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle mukayese edilmemesi gereken iki marka. Bence değiştirmeyin.

Teşekkürler Kızlar .Şu kararsızlığımı hiç sevmiyorum zaten:KK50:

bende aynı fikirdeyim tamam şekil olarak hoş da sendekinin deseni daha şık..değiştrme yani

karacanın o modeli bende var ama o kadar çok korkuyorumki en ufak darbede çatlıycak kırılıcak diye

Kütahya porselenden vazgeçme derim canım
karaca hakkında pek bilgim yok ama kütahya porselen den ben çok memnunum

Bence de değiştirmeyin. Aliza modeli KRC nın modelinden çok daha güzel. Kalite açısından da yılların markasını tercih ederdim ben...

beğeni olarak size kalmış ama ben yaşadığım 2 olayı anlatıp tercihi size bırakmak istedim.ben 3 ay önce evlenmiş biriyim.çeyizim falan yoktu ve dolayısıyla bilgim de yoktu.marka araştırmasında sürekli kadınlar kulubunu okudum.buradan adresler aldım.önerileri uyguladım.ama üye değildim.en sonunda oldum :) kahvaltı takımımı karacadan almıştım.ve hatırı sayılır bir fiyata.eve geldiğimde ne göreyim?takımın % 85'inde defo var.bütün porselenlerin üzerinde küçük küçük siyah noktalar var.hani böyle toz uçup yapışmış gibi.tabi hemen iletişime geçmek istedik ama mail adresleri yok.telefona cevap veren yok.fax numarasından ulaştık ve geri götürdük.ne oldu peki?tamam değiştiririz dediler.ama hangi takımı getirseler hepsi defolu.en sonunda bütün kutuları açtık dükkan ortasında.sanki pazar tezgahı gibi.en az defolu olanları seçip takım yaptık.hala defoludur benim takımım.neden başka marka almadım iade edip?çünkü nikahıma çok az zaman kalmıştı ve ben tüm dükkanları dolaşmaktan bıkmıştım artık.bir de yemek takımı aldım.o da kütahya porselenden.çok çok da ucuzdu hem de.neyse.nikahım oldu.kullanmaya başladım falan.sorun yok.makinede 70 derecede yıkıyorum ikisinde de bir sorun yok şimdilik.3 gün önce kütahya porselenden bir pasta tabağını düşürdüm.kırıldı.hemen mail attım.ertesi gün anında dönüş oldu.adres verin gönderelim dediler.ve dün geldi tabağım.ne kargo parası aldılar, ne fatura numarası sordular.ve çok hızlıydılar.karacayla böyle bir deneyimim olmadı henüz ama gene bu forumda ya da bir şikayet sitesinde okumuştum.kırık parçaları istiyorlarmış diye.biraz uzun oldu ama biliyorum benim gibi bu konularda tecrübesiz olanlar bu forumu okuyorlar.yardımcı olmak istedim :)

Açıkcası bende değiştirmek istediğin takımı beğenmedim . Aldığın takım daha şık ve daha zarif . Bence hiç bulaşma . Senelerin kütahya porseleninde de vazgeçme derim

Kütahya porselen aldım. 2 yıldır kullanıyorum. Asla vazgeçmem. Tek tercihim . Hem ucuz hem kaliteli hem yerli hem de çok sağlıklı

X