kütahya porselen maltepe mağazası

nurcimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
384
32
118
sevgili kardeşlerim, forumdaşlarım çeyiz yoldaşlarım;

bugün maltepede olan kütahya porselen mağazasına gittim ne var ne yok bir fikir alayım dedim. yemek takımlarımı aldım çıktım. istanbuldaki en büyük mağazasıymış yanında güral porselen de var oda büyük bir mağaza ben kütahyadan alışverişimi bitirince oraya çok dikkatli bakmadım . uzun lafın kısası ANNELER GÜNÜ FIRSATI DEVAM EDİYOR 85 parca yemek takımını 450 tl ye aldım yanındada 300 tllik düdüklü tencere hediye ettiler. misafir için takımımıda 650 tl ya aldım o kampanyaya dahil değildi.

burada sormuştum size kahvaltı takımı alayımmı kendim mi oluşturayım diye almadım kendim oluşturmaya kalktım 400 tl lik bi fiyat biçtiler bende bıraktım günlük yemek takımıma uygun zeytinlik yumurtalık falan ekleyip takım oluşturucam, hem kaç kere kahvaltıya misafir gelioki hali hazırda kahvaltı takımım olsun paraya yazık vallahı bir ay boyunca deli gibi çalışıoz kazanmak için. orada iki kişilik setlerdden gördüm kalplı kırmızı falan onlardan bize özel alıcam bence daha güzel olur ;)))) resimleri birazdan yüklerim sevgili forumdaşlarım

ben kahvaltı takımımı kahvaltı haricinde ikram tabaklarıma alternatif olarak kullanmayı düşünüyorum çok beğenerek aldım ve tabak mı tabak nihayetinde koy içine poğça börek hayde:37:

cevizlideki mağzasını diyosun sanırım minibüs yolu üzeri.birde e-5 üzeri kartalı geçincemi gelemdenmi emin değilim fabrika satış mağzası var.kütahya seramik ve porselen fabrika satış mağzası yazıyo bende oray gidicem:52:
güle güle kullan aldıklarnı inşallah :46:

Back
X