kütahya dumlupınar üniversitesi tavşanlı myo

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
37
mrb.. ben 2008 ögretim yılında kütahya dumlupınar üniversitesi tavşanlı myo bilgisayar programcılığına yerleştim..fakat bi sorun gidceyim yerde devlet yurdu yok.. özel yurda çıkabilcek bir lüksümde yok.. lütfen oraya düşen kardeşiniz bir akrabanız varsa buradan bana ulaşabilirmi oraya gidince hemen ev tutmalıyım..yoksa babam benı fethullahçıların yurduna yerleştirecekmiş:KK43: lütfen yardım edin..

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim...
ev tut orda kayıta gittiğinizde babanla beraber ev bulun sonra okul başlayınca kafana uyuşan temiz bir insanla ev arkdaşı olun kirayı yarı yarıya ödeyin...o zaman orda kalmak zorunda kalmazsın....

Son düzenleme:
lost87 düzeltme niye yaptın uyarımı aldın?. istemıyorum o yurtlarda kalmayı çünkü herşey saatle orada dersaneye giderken 1 yıl içlerindeydim.. ben 2.ögretim okuyorum gelip yemek yemem 9 10 u bulur onlar ise 6 da yemeklerini yer ve biter arkadan gelenlere yemek yok..kendinde yapıp yiyemessin.. tv yok radyo yok pc yok dışardan sokmak yasak e zaten ben bilgisayar okuyorum.. yapamam orada.. neolur yardım edin.. bi akrabanız bi kardeşiniz felan hiç yok mu orayaa yerleşen yaa..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bölümün çok güzel bir bölüm tebrik ederim seni , sen önce eve girsen soran arkdaş felan bulduğunda evden çıksan olmassmı yoksa nasıl olacakki birde eğitim forumalrında araştır böyle şeyleri, kütahya üniversitesi forumu felan vardır belki ara bir bak üniversite forumalraına

orayada giriyorum canımkütahya üniversitelilerinin sitesinede üye oldum yazıştık bölüm çok güzel diyorlar ve zaten ben çok istiyordum bu bölümü ve gidcegim yer çok çok güzelmiş insanları çok iyiymiş ama benım tek sorunum kalacak yer işte..

mrb.. ben 2008 ögretim yılında kütahya dumlupınar üniversitesi tavşanlı myo bilgisayar programcılığına yerleştim..fakat bi sorun gidceyim yerde devlet yurdu yok.. özel yurda çıkabilcek bir lüksümde yok.. lütfen oraya düşen kardeşiniz bir akrabanız varsa buradan bana ulaşabilirmi oraya gidince hemen ev tutmalıyım..yoksa babam benı fethullahçıların yurduna yerleştirecekmiş:KK43: lütfen yardım edin..

bende domaniçte okudum.orada özel yurt vardır çok pahalı olacağını sanmam.ev arkadaşını kayıt sırasında bulabilirsin

X