ÇalıŞıyorumhafta sonu yaparsanız İzİn almam kolay olur cumartesİ yanİ
canım ya çok uzun zamandır o gün mü olsun bu gün mü olsun diye düşündük durduk.hatta mayıs ayında olacaktı..sonun da bu günde karar verildi.sizlerde gelmeye çalışın lütfen.yoksa olmıyacak .anlayışınız için şimdiden teşekkürler.çarşamba olabilir mi ?
olsun canım ya.gelmeye çalışsan çok iyi olur.seni de aramızda görmek isteriz.bana zor içinde değilim
kızlar her buluşmada sayı artması gerekirken azalıyor çok abıbbb =)) bu arada havva nerelerde ona da diyelim ..
nickini unuttum iyi mi ? :))
keşke haftaya olsaydı ben gelmicem(((( ev taşıdım halim içler acısı evde tadilat çıktı sürünüyorum resmen offfff. yapıcak bişey yok sanırım iyi eğlenceler size ((((((
merhaba kızlar..gelmeyi isterdim ama ban tavşanlıdayım bebekte var..bi dahaki sefere inş.size iyi eğlenceler
kızımda küçük olduğu için zor
çalışan arkadaşlarda var ben mesela nasıl gelicem perşembe günü hafta sonu neden yapmıyorsunuz canlarr gelelimmm bizde
akannehirsositososito eee o zaman burfur,ceylan ve zazez kalıyor geriye.3 kişimi buluşacağız yani.kızlarla bi konuşiyim de iptal edelim bari.o zaman bu başlık altında herkes fikirlerini söylesin.mesela figen arkadaşım hafta sonu diyor,eftelya bir hafta sonra diyor.herkes fikrini söylesin buradan tartışıp karar bağlayalım,ne dersiniz?olumunekankayizsmileben de yarın gelemicem büyük ihtimal, evimde tadilat ve dolayısıyla benim de işim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?