Kütahya 24 haziranda buluşmaya var mısınız?

burfur

Merdümgiriz&Şevk-i Şurude
Pro Üye
13 Ocak 2009
4.235
655
688

selam kızlar.24 haziran perşembe günü buluşma yapalım mı ne dersiniz?temmuz gelmeden,tatile gidilmeden bir kez daha buluşup kaynaşalım.malum havalar ara sıra yağmurlu da olsa sıcak.hafta sonu kalabalığına kalmadan,sakin sakin bir buluşma olsun.+yer önerilerinizi acilen bekliyorum.benim önerim merkezi olması,dışarıda da masaları olması sebebiyle penguen pastanesi.(abdurrahman karaa bulvarındaki).saatide 15:00 diye düşünüyorum?sizce de uygun mudur?evet kimler kimler geliyor bakalım?
burfur
ceylan
zazez​

Son düzenleme:
canım ben varım her zamanki gibi, buluşma yeri de evime çok yakın neden olmasın güzel bir mekan..

Süper olur herzamanki gibi varım kambersiz buluşma olurmu kaydirigubbakcemile3 bu buluşmada nüfus arta arta geleceğiz annelerinin karnında olsalarda olumunekankayizsmile

ÇalıŞıyorum hafta sonu yaparsanız İzİn almam kolay olur cumartesİ yanİ

çarşamba olabilir mi ?
canım ya çok uzun zamandır o gün mü olsun bu gün mü olsun diye düşündük durduk.hatta mayıs ayında olacaktı..sonun da bu günde karar verildi.sizlerde gelmeye çalışın lütfen.yoksa olmıyacak .anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

bana zor içinde değilim
olsun canım ya.gelmeye çalışsan çok iyi olur.seni de aramızda görmek isteriz.

keşke haftaya olsaydı ben gelmicem(((( ev taşıdım halim içler acısı evde tadilat çıktı sürünüyorum resmen offfff. yapıcak bişey yok sanırım iyi eğlenceler size((((((

merhaba kızlar..gelmeyi isterdim ama ban tavşanlıdayım bebekte var..bi dahaki sefere inş.size iyi eğlenceler

olsun canım ya.gelmeye çalışsan çok iyi olur.seni de aramızda görmek isteriz.[/QUOTE]

kızımda küçük olduğu için zor

kızlar her buluşmada sayı artması gerekirken azalıyor çok abıbbb =)) bu arada havva nerelerde ona da diyelim ..

kızlar her buluşmada sayı artması gerekirken azalıyor çok abıbbb =)) bu arada havva nerelerde ona da diyelim ..

nickini unuttum iyi mi ? :))

kaydirigubbakcemile3 şirineydi canımcım.ben tanıdığım ve yerleşim yeri kütahya olan herkese mesaj gönderdim.zemus ve şirine(havva)dan haber çıkmadı malesef.

çalışan arkadaşlarda var ben mesela nasıl gelicem perşembe günü hafta sonu neden yapmıyorsunuz canlarr gelelimmm bizde

ben de yarın gelemicem büyük ihtimal, evimde tadilat ve dolayısıyla benim de işim var..

keşke haftaya olsaydı ben gelmicem(((( ev taşıdım halim içler acısı evde tadilat çıktı sürünüyorum resmen offfff. yapıcak bişey yok sanırım iyi eğlenceler size((((((

merhaba kızlar..gelmeyi isterdim ama ban tavşanlıdayım bebekte var..bi dahaki sefere inş.size iyi eğlenceler

kızımda küçük olduğu için zor

çalışan arkadaşlarda var ben mesela nasıl gelicem perşembe günü hafta sonu neden yapmıyorsunuz canlarr gelelimmm bizde

ben de yarın gelemicem büyük ihtimal, evimde tadilat ve dolayısıyla benim de işim var..
akannehirsositososito eee o zaman burfur,ceylan ve zazez kalıyor geriye.3 kişimi buluşacağız yani.kızlarla bi konuşiyim de iptal edelim bari.o zaman bu başlık altında herkes fikirlerini söylesin.mesela figen arkadaşım hafta sonu diyor,eftelya bir hafta sonra diyor.herkes fikrini söylesin buradan tartışıp karar bağlayalım,ne dersiniz?olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
O zaman arkadaşlar ertelensin opuyorumnanaktan Seneye anca görüşürüz =))

ben şimdi gördüm bulusma olayını ...az daha girmeseydim nete kacıracaktım bulusmayı,ama zaten iptal edilmiş üzüldüm ...ilerleyen günlerde olamazmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…