• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küt tırnağı nasıl yapıyorsunuz?

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
$100_1539.jpg

arkadaşlar tırnaklarım bu:1: ben küt tırnak yapamıyorum.yaparken de fenalık geliyor o törpü sesinden.bulunduğum yerde kuaförde yok:25:ben bu tırnakları nasıl düzeltcem ya da düzeltirsem bana küt yakışır mı?bana bi yardım edin ya?

bende bunu öğrenmek istiyorum..benim uzun da karemi kütmü neyse değil..yokmu bileeennnnn???

sanıtnıyorum tırnak yapısından.
bazılarınınki öyle galiba
ben kızımın tırnaklarını hep düz kestim bebeklikten iki yaşa kadar. ama olmuyor.
şimdi sivri kesiyorum

tırnak yapısından olur mu yahu kimsenin doğuştan küt değil:) canım şu an çok kısa görünüo tırnakların biraz uzadıktan sonra dümdüz törpüle tırnaklarını olur:49:

bencede tırnak yapısındanda olabilir..düşündüğü doğru aslında..dikkat ederseniz bazı insanların el yapısı değişik olduğu gibi tırnak şeklide farklı..hatta isim bile koymuşlar işte yok 'gül yok karanfil tırnak'cart curt neyse işte..o yüzden sadece kesim değil tırnak el yapısınada bağlı..
ben yapamıom dedim ama yaptım..kısa iken şeklinden olmuyo saten..ondan çok olmasada uzat,uçlarını yuvarlak getirme..kenarlarında hafif yuvarlaklık kalıo en başta ama düz törpülediğinden istediğin gibi küt ouyor..kısa iken benimde olmuyordu bide hafif yuvarlak yaptığımdan..

valla gitar çaldığımda sol tarafı küt yapmaya çalıştım sağı sivri yaptım sankı sivri daha çok yakışıyor ama napıyım kute de çok özenıyorum

Bencede tırnak yapısıyla alakalı mesela ben kendimi bildim bileli tırnaklarım düz tabi eskiden küt müt diye millet anlatmıyodu zamanla bi baktım aaaa benim tırnağımın şekli moda olmuş:9:

tırnak yapısından olur mu yahu kimsenin doğuştan küt değil:) canım şu an çok kısa görünüo tırnakların biraz uzadıktan sonra dümdüz törpüle tırnaklarını olur:49:

tırnak yapısı ile çok alakalı..ve doğuştan küt tırnağı olan çok..örneği benim eşim .hiç küt tırnakları olsun diye uğraşmadı ama küt..kızımın da öyle..
ama bu demek olmuyorki küt tırnak yapısı ile doğmayan küt tırnağa sahip olamaz..
doğru kesşm ve törpü ile mümkün..

Tirnak yapisiyla alakali oldugunu sanmiyorum.Benimde tirnaklarim bicimsizdi.Biraz sabirla uzattiktan sonra arkadasimin da dedigi gibi duz torpuledim belli bir zaman sonra kendiliginden kut oluyor,tirnak bu duruma alisiyor.Eminim sen de kut tirnaklara kisa zamanda kavusursun ;)

http://www.upload.gen.tr/uploads1/nbelqj0t/thumb_IMG_0444.JPG[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
canımcıklarım benim tırnağım doğuştan küt değildi ama ben onu küt yaptım... nasıl mı? :) ... törpü ile bi kere törpü sesinden korkmayacaksın tırnaklarını bir güzel uzatacaksın sonra da onları dümdüz törpileyeceksin. tırnağın geniş mi yanları da törpüleyeceksin... tırnağın yuvarlak olmak için ısrar edecek ama sen vaz geçmeyeceksin düz törpüyedevam edeceksin hatta acıya dayanıklıysan törpünün ucu ile tırnak içini düz şekilde iteceksin ...

ben öyle yaptım artık tırnaklarım istesem de oval olmaz :D ayrıca küt tırnak herkese yakışır hem bu yılın modası ;)

bana yuvarlak uçlu tırnak daha naif,daha doğal,daha kadınsı geliyor. benimkiler kütle yuvarlak arasında :31:

Back