• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri küt kestirdiğimiz saçlarımızı nasıl farklılaştırabiliriz

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Kayganazede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
0
96
Ankara
bu sene çok moda oldu çokta kırıklarım vardı gittim omuzlarımız üstünde küt dümdüz bi model kestirdim çok seviyorum ama nasıl şekil vercez arkadaşlar yani hep düzmü kullanıyorsunuz :9:dalga yapınca yanları kabarık oluyor yada toplayınca enseden küçük saçlar çıkıyor:78: çok modern mükemmel bi saç kesimi ama hep aynı şekilde kullanmak insanı sıkıyor hadi fikirlerimizi birleştirelim süper saçlarımız olsun :27:

Evet yahu bir yardım gelsin. benim saç modelimde öyle, ya düzleştirebiliyorum ya toplayabiliyorum olduğu kadar. gece ıslakken örsem sabah kısacık kabarık birşey oluyor.:31:

Bende hep düz kullanıyorum
Zaten kolay şekil alabilen bi saçım yok
Uzunkende düz kullanıyordum,ama şöyle dalgalı doğal bişeyler fena olmaz hani

ben küt saçı dalgalı seviyorum uzun saçıda düz seviyorum saçlarım dalgalıdır uçları yapılı gibi doğal olarak kıvırcık oluyor küte düzde güzel ama bence dalgalandırın kıvırcık gibi olduğundan ben uçları katlı kesdirdim daha güzel oluyor yani saçım hep yapılı gibi arada maşa yapıyorum o kadar güzel duruyoki tavsiye ederim saçımı düzleşdirmeyi sevmiyorum yani perçemlerim var onlar düz ama uçlar dalgalı havalı bir model oluyor

Back