Kusursuz toz almak artık çok kolay! :)

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Kızlar bugün çekmecemi düzenliyordum boşalttım tozunu almak için, çekmecemde pamuk vardı şununla aliyim tozunu dedim ve öyle güzel aldı ki tozu inanamadım :) Ondan sonra bir kaç yerde daha denedim televizyon, duvar ünitesi, komidin falan oraların da tozunu süper aldı. (Yanında sıvı temizleyici kullanmadım..)

En güzel yeri de tozu tamamen içine alıyo sildikten sonra tozlar kalmıyo sildiğim yerde, tozlar uçuşmuyor..
Ben pratik alırım hep tozları ıslak mendil, peçete falan ama yarım yamalak olurdu, pamuk gayet güzel alıyo, sırf bunun için alıcam artık pamuğu :52:

Benim gibi pratik toz alanlar için işe yarar bir bilgi vermişimdir umarım :17:

Belki bilenler vardır ama ev hanımlığında yeni olduğum için anca keşfediyorum bu tarz şeyleri :1:

Pamuk dayanirmi öyle toz almaya....

Bu pakette satılan pamuklardan işte zaten içinde çok var.. Biraz büyük koparıp silsen dayanır ben öyle yaptım.

$7092_buyuk.jpg

ama pamugu kullandiktan sonra atmamiz gerekiyo o zaman da 1 paketle en fazla 3 kez toz ala biliriz:1:ben gun icinde 2 kez toz alan biri olarak bana uymaz:1:
onun yerine pamuklu bezi guzelce yikayip asiyorum ne tam kuru ne tam islak olmicak sekilde olunca alip tozlari siliyorum super oluyor tavsiye ederim:34:

pamukla toz alındığını da ilk defa duyuyorum :1::1::1: belki gerçekten güzel alıyordur da koca evin tozunu alana kadar bütün pamuklar biter :44:

pamukla toz alındığını da ilk defa duyuyorum :1::1::1: belki gerçekten güzel alıyordur da koca evin tozunu alana kadar bütün pamuklar biter :44:

Bizim evimiz minik :1: Oturma odasıyla yatak odası var sadece problem olmuyo benim için :21:

ya köşeler için olabilir ama genel toz almak için kullanışlı olmaz sanki :50:

ama pamugu kullandiktan sonra atmamiz gerekiyo o zaman da 1 paketle en fazla 3 kez toz ala biliriz:1:ben gun icinde 2 kez toz alan biri olarak bana uymaz:1:
onun yerine pamuklu bezi guzelce yikayip asiyorum ne tam kuru ne tam islak olmicak sekilde olunca alip tozlari siliyorum super oluyor tavsiye ederim:34:

bu arada ben "gün içinde 2 kez toz alan biriyimmi yazmak istediniz yoksa klavyenizmi sürçtü..:O

utandım kendimden,ben bir hafta tekrar tozlanıyor diye isyandaydım az önce de..:)

ilginçç, denemek lazım ancak benm eve 1 paket pamuk anca yeter, yeter mi acaba :1:

Back