Bebek Beslenmesi kusmuktan kafayi yiycem artikkk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
merhabalarr 15 mayis 2012 dogumlu kiz bebegim var ayina gore gelisimi normal bi bebek fakat tek sorunumuz kusmuk 3 haftalikken basladi kusmalar bebek reflusu dendi ilac kullandik hicbir ise yaramadi aylarca bebegim kusup bogulmasin korkusuyla uyurken basinda besleyerk buyuttum ek gidalara baslqyinca gecer dediler 2 ay gecti ve sonra daha kotu kusmalar hortum gibi ben kendi koltuk hali her yer batiyor biyere gitmeye beslemeye korkar oldum o gun biri girsun nazar degsin kusup rahatliyo 10 aylik bebek eline bi kurabiye veremiyorum agzina bi parca geldimi yutacagina kusup cikariyor simdi bide araba tutmasi cikti dun kayinpederimin arabasi koltuk kapi yer kendi ben battim artik bu kusmugu poskolojim kaldirmiyo kafayi yiycem daha bugun kustu tum koltuk ortulerini yikadim kendimi ustunu degistirdim saatler sonra yogurt verdim yine kustu dr gore istemedigi zaman kusar diyor bitek o zaman kussa raziyim heegun kusmuk yikamaktan biktim bebegimde kusmaktan midesi donup hasta olucak bana yardim edin fikir verin bebegi boyle olup duzelwn varmi

10 aylık hala devam ediyor olması ilginç ama olabiliyor da bazen yaşına kadar sürebiliyor. Araba tutması konusuna bir şey diyemem beni de hala tutar ve zor tutarım kendimi :)

Çocuk doktorunuz ne diyor bu konuda, çocuk endokrin ya da çocuk gastro birimlerine de bir götürseniz belki başka bir sıkıntısı vardır, allerji durumu da olabilir. Allah şifa versin bebişinize ve size..

bazen bu tip kusmalarda endoskopi gerekebiliyor.mide kapağının gevşekliğine bağlı kusmalar 8 aya kadar devam edebiliyor.idrar yollarına baktırın.iye şikayetleride kusma yapabiliyor.ayrıca mide fıtığıda.en doğrusu bir gastroloğun görmesi...

Kesinlikle endoskopi yaptırın bence bir de endoskopi sırasında küçük parça alıyorlar ve alerjisi olup olmadığını anlıyorlar bizde kızlarıma yaptırdık şükür reflu çıktı ilaç tedavisiyle geçti simdi ilaçta kullanmıyoruz şükür allahıma

bence çocuk gastroenterelojisine götürmelisin. kızımda mide boşalma zamanı ölçüldü ve gasroparazi teşhisi koyuldu. 1 yasına kadar günde 7-8 kez kusardı. zamanla azaldı ama hala 2 günde bir kusuyor. bu arada 3,5 yasındayız.

Back