- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Midem kötü ama bi türlü çıkartamıyorum.Neden mesela şuan derhal hemen kusmak istiyorsun ?
Oya aydoğan kustuğu yada kusmaya çalıştığı için ölmedi ki benide korkuttun şimdiKusma fobisi olan biri olarak dehşet içinde okudum konuyu.ılık su için yardımcı olur, olmuyorsa da fazla zorlamayın lütfen. Allah korusun Oya Aydoğan ı unutamıyorum.
İlla ki kusman gereken bir madde varsa, mideni iki elinle avuçla, karnını ovalayarak bastır. Miden bulandığı ve çıkaracağını hissettiğin an parmak sok, bir elin de karnında olsun ama.Selam kızlar. Azıcık midenizi bulandırmaya geldim.
Çok uzatmadan direkt konuya geleyim, kendimi kusturmaya çalıştım ama beceremedim. Boğazım acıdı artık parmaklarımı sokmaktan ama kusamadım. Gözlerim bile acıdı, tuhaflaştı ama ben kusamadım.. Yani çok çok azıcık kustum gibi, istediğimi elde edemedim.
Bunun özel kolay bi yöntemi var mı? Mesela hemen şuan kusmak istiyorum..
Konuya daha çabuk cevap alabilmek için buraya açtım, kaldırmazsanız sevinirim mune ablacığım kazen abiciğim
Midem kötü ama bi türlü çıkartamıyorum.
Miden kötüyse meteospasmyl ( yazılışından emin değilim) bu hap iyi gelir ve omeprol yada rennie... Doktora sor bir o zaten bunlardan birini verir. Alerjik durum olmaması için, doktora sor da al ama. Sorumluluk kabul etmiyorum :)Midem kötü ama bi türlü çıkartamıyorum.
evet boğazına kaçan yemeği çıkartabilmek için zorladı ve damarı çatlattı.Oya aydoğan kustuğu yada kusmaya çalıştığı için ölmedi ki benide korkuttun şimdi
Zorlama sonucu oldu, zorlamayın diyorum.Oya aydoğan kustuğu yada kusmaya çalıştığı için ölmedi ki benide korkuttun şimdi
evet boğazına kaçan yemeği çıkartabilmek için zorladı ve damarı çatlattı.
bir kere daha düşün.kusacak olsan zaten kusardın istemsizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?