• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusmak veya kusamamak..

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Selam kızlar. Azıcık midenizi bulandırmaya geldim.
Çok uzatmadan direkt konuya geleyim, kendimi kusturmaya çalıştım ama beceremedim. Boğazım acıdı artık parmaklarımı sokmaktan ama kusamadım. Gözlerim bile acıdı, tuhaflaştı ama ben kusamadım.. Yani çok çok azıcık kustum gibi, istediğimi elde edemedim.
Bunun özel kolay bi yöntemi var mı? Mesela hemen şuan kusmak istiyorum..

Konuya daha çabuk cevap alabilmek için buraya açtım, kaldırmazsanız sevinirim mune ablacığım kazen abiciğim :KK36:

Kusmak vucudun duzenine tamamen aksi bir hareket neden kusmak istedin anlamadim ama oyle her kafana estiginde kusmaya calisirsan vücut dengen sarsilir. Ben 5 aydir kusuyorum hic iyi bir yani yok kusmanin mideni kasiklarini ve seni yormaktan vucudunu susuz birakmaktan baska. Yerine git kayisi cayi ya da müshil ic bol bol tuvalete cik en azindan vucudunun aksi davranmamis olursun.

Kusma fobisi olan biri olarak dehşet içinde okudum konuyu.:KK57: ılık su için yardımcı olur, olmuyorsa da fazla zorlamayın lütfen. Allah korusun Oya Aydoğan ı unutamıyorum. :KK43:

Selam kızlar. Azıcık midenizi bulandırmaya geldim.
Çok uzatmadan direkt konuya geleyim, kendimi kusturmaya çalıştım ama beceremedim. Boğazım acıdı artık parmaklarımı sokmaktan ama kusamadım. Gözlerim bile acıdı, tuhaflaştı ama ben kusamadım.. Yani çok çok azıcık kustum gibi, istediğimi elde edemedim.
Bunun özel kolay bi yöntemi var mı? Mesela hemen şuan kusmak istiyorum..

Konuya daha çabuk cevap alabilmek için buraya açtım, kaldırmazsanız sevinirim mune ablacığım kazen abiciğim :KK36:
İlla ki kusman gereken bir madde varsa, mideni iki elinle avuçla, karnını ovalayarak bastır. Miden bulandığı ve çıkaracağını hissettiğin an parmak sok, bir elin de karnında olsun ama.

Benim bildiğim bir yol var kendimde denemiştim midem çok kötüydü kusmam gerekiyordu bir karışım yaptım anında kustum. Şöle bir çay bardağının yarısına su doldurdum üstüne olabildiğince çok tuz ekledim 2-3 yemek kaşığı falan artık ne kadarda olursa karıştırdım içitim anında etki tadı çok kötü ama zaten 1-2 yudumda etkisini gösterdi

Ayy hiç hoşlanmadığım bir his kusma hissidir. Çok korkarım yani kusmaktan bir de.
Ama bir defa kusmaya çalışmıştım, parmağımı boğazıma götürmem yetmişti. Bir daha mı? Asla!

evet boğazına kaçan yemeği çıkartabilmek için zorladı ve damarı çatlattı.
bir kere daha düşün.kusacak olsan zaten kusardın istemsizce.

Orası muamma
Belki damarı çatladı ve içerisini irrite etti, öksürüğe sebep oldu
Yani hangisi önce, hangisi sonra bilemezsiniz.

Back