kıslar iki üç gündür bebeğim kusuyor acaba üşüttümü tam emin olamıyorum sizce napmalıyım buakşam yaklarına sırtına sıcak havlu sarayım diyorum başka neler yapabilirim arkadaşlar yada acaba sizce neden kusuyordur
inaysa canım kusma bizde de var..emdikten sonra fazlasını bazen çıkarıyor ama bir haftadır emdiği sütü çıkarıyordu, doktora sordum kusma şekli nasıl dedi fışkırtarak kusuyorsa biraz izle eğer düzelme olmazsa mide ultrasonu çektiririz dedi..yeni doğanlarda bazen midelerinde böyle sorunlar olabiliyormuş.. acaba üşütmüş olabilirmi bizimki de..
İnaysa cnm benimkide iki gündür uykuda kusuyor burnuda tıkandı muhtemelen üşüttü dr. sordum bişey verme anne sütü yeterli dedi şimdi kendi kendine iyileşmesini bekliyorum..
kıslar ben iki gecedir sıcak havlu sarıyorum sırtına ayaklarına falan kusması azaldı haberiniz olsun üşütmüşüz sanırsa banyoda halası resim çekicek diye çocuğum azcık çıplak kalmıştı aman dikkat edin heseyden kapıyor bunlar
ya kizlar benimkide basladi kusmmaya. Ama surekli de emmek istiyor anlamiyorum
bende sure koymaya karar verdim. 2 saatte bir emzirmeyi dusunuyrum. ins kusma gecer.
Slm taze anneler:)Benım bebegımde yaklasık 10 gunluk oldugundan berı agız dolusu kusuyor..Ne üşütme ne baska bırsey.Bazı bebekler çok emdıgı ıcın yada mıde kapakcıgı fazla gelısmedıgı ıcın kusuyor..Ne yapsanızda kar etmıyor benımkıde o bebeklerde bırı..Çok sukur kılosu cok ıyı gelısımıde.Ama buna doktorlar fizyolojık reflu dıyorlar ve 6.aydan sonra tamamen gecıyormus.Bızım fışkırtarak kusmaları baya azaldı ama hala mutlaka her emzırmeden sonra kusar.Ne mendıl yetısır ne önlük ne kıyafet...Allah saglık versınde inşallah buda gececek...
arkadaşim, kilo alımı devam ediyorsa pek buyuk bir sorun degildir ozaman.ama dikkat et.bebekler kusarlar ama nasıl kusuyor ona bakmak lazım.fazlalıgı çikartabilir ama fıskırarak kusuyorsa ve kiloda dusus varsa doktora goster.enfeksiyon olabilir.UZMAN TV'ye gir internetten ve orda daha guzel açiklama alabilirsin.geçmiş olsun