Kusma

Zeynepzm0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
112
26
28
Kızlar selam. 2 aylık oğluşum emdiğinde kusmuyo hiç ama mama ne zman versem kusuyo 3 tane mama denedim hepsinde sonuc aynı. Neden olabilir ya

Emzirme sonrasi mi mama veriyorsunuz? Eğer öyleyse muhtemelen fazla geliyordur. Sütünüz yeterli geliyordur. Bir ölçek az verip deneyin.

Emzirme sonrasi mi mama veriyorsunuz? Eğer öyleyse muhtemelen fazla geliyordur. Sütünüz yeterli geliyordur. Bir ölçek az verip deneyin.
Sütüm az olduğu için mamaya başladı doktor kilo alımı az diye ama ne kadar azda versem mamayı mutlaka çıkarıyo bende anlamadım

Sütüm az olduğu için mamaya başladı doktor kilo alımı az diye ama ne kadar azda versem mamayı mutlaka çıkarıyo bende anlamadım
Mesela kaç kilo doğdu kaç kilo aldı 1 ayda. Bebekler 600- 1000 Gr alması normal kabul ediliyor 0-3 ay . Bende mama takviye ile başladım. 2. Ay kilo alımı çok yüksek olunca (1600gr) yavaş yavaş kestim mamayı. İlk önce uzun uzun emzir. Sonra takviyeni ver. Sonra makinayla sağ boş boş göğsünü 10 ar dkika,süt arttirmak için .Ben Aptamil vermiştim. Biberon kullanma. Miğde gazını mutlaka çıkar . Reflü yataginda yatır . Yüz üstü egzersizlerini ihmal etme. (Tummytime)

3200 doğdu 2. Ay kontrolunde 4.200 oldu 500gr almış oluyor yani. Sütümü sağdığımda tek gögüs 30ml i geçmiyo hiç bi zman buda ona yetmez diye mama veriyorum ama mamayı aldıktan 5dk sonra olduğu gibi çıkarıyo. Nasıl kilo aldırıcam bilmiyorum

Sınırda imis.Mama yerine daha sık emzirmek çözüm olabilirmiş sorununa aslında. Saate takılı kalmadan her aglaadiginda emzirip birde boş boş memeleri sağ. Amaç süt çıkması değil çıkmazda zaten öyle sarıl saril. Sağıma alismamis memeden süt gelmez .Çıkan süt makinanın cikarabildigi süt miktarı. Memedeki sütü kimse bilemez bebek cektikce gelir ve cogalir. Şuanda verdiğiniz mama miktarı kadar sütünüz az memede bu yüzden emzirme sıklığını çoğaltıp emzirdikden sonra memeyi sağıp uyarı verip sütü çoğaltmak. Bir süre sonra takviyeye ihtiyacin kalmayacak. Neyle veriyorsun mamayı Kusmasini önlemek için CC miktarini düşür öyle dene .

Kaşık biberon kullanıyorum canım, daha da az vererek denicem bide. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…