arkadaşlar ikiz bebişlerim var ikisinde de kusma ve kabızlık problemi var bunun için bana yadrımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler. (burada bu perşembe 1 yaşında olacaklar)
canım benimkide bi ara çok kusuyodu doktora götürdüm bana fazla yedirdiğimi daha doğrusu yeme saatleri arası kısa olduğunu 34 saatte bir yedirmemei söyledi uyguladım ve kusma durdu.
kabızlık içinde kahvaltılarında kuru kayısı yedirebilirsin
cevabın için teşekkür ediyorum.Söylediğin çok doğrum şimdi bende öyle yapıyorum 3 saate bir besliyorum ama kabızlık problemini çözemedim. Kuru kayısı, mürdüm eiği, armut, zeytin yağı hepsini denedim. İkisininde poposunda çatlak var galiba öyüzden yapmıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum.
cevabın için teşekkür ediyorum.Söylediğin çok doğrum şimdi bende öyle yapıyorum 3 saate bir besliyorum ama kabızlık problemini çözemedim. Kuru kayısı, mürdüm eiği, armut, zeytin yağı hepsini denedim. İkisininde poposunda çatlak var galiba öyüzden yapmıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum.
eğer poposunda çatlaklar varsa çocuklar acıyacağı için bilerek yapmazmış, ilk olarak o çatlakları zeytinyağ sürerek ya da kremlerle giderebilirsin, benim kızımda da vardı iki krem kullanarak çatlakları düzelttim ama nedense bugun 3. günü yine yapmadı
artık fitille yaptıracağım
meraba yeni üye oldum benimde kızım 4 gündür kusuyor doktora götürdüm idrar yollarını üşütmüş hiç bişi yemiyor bideye yemek girdimi çıkarıyor 4 günde 1kilo verdi oğlumda 9 aylık ama dün ve bu gün kakasını yeşil yaptı acaba ne olabilirki yardım ederseniz sevinirim