kusma ve bebeğimdeki kaka sorunu..

xoxykxuxnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
16
0
86
İstanbul
HERKESE MERHABA benim bebeğimde 37 günlük oldu. arkadaşlar kızım kabız değil ama kakasını 2 günde bir kere ancak yapıyor doktora gittik şuanda normal olduğunu üç günü geçerse fitil verebileceğimizi söyledi. (bu arada kızımında kaka yapmadığı zaman çok büyük bir sıkıntısı,huzursuzluğu olmuyor) bunun yanında son iki haftadır kusması çok yoğundu 1-2 gün fışkırtarak kustu şimdi normale döndü biraz. Gaviscon die bir ilaç verdi doktor sütüne karıştıryorum.iyi geldi gibi birde doktoru öğünleri çoğaltık az az emzirmemi bildirdi.sizin bana tavsiye edebileceğiniz yada aynı bu durumları yaşayanlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

kusmayı bılmıyorum ama benım bebegımde 4 5 gunde kaka yapıyor ve kabız degıl..
fıtıle alıştırma zamanla duzelır.

benim bebeğimin çok gazı var ve reflü olmuştu şuan 50 günlük reflü olduğunda fışkırtarak kusuyodu ama yoğur gibi kustuğu dr sorun yok dedi bende gaviskon kullandım ve rejime başladım çikoalata midesini yakıcak hiç birşey yemiyorum anne sütü ile besliyosan yediklerine çok dikkat et canım

Denizcim çok Teşekkürler şuanda Nasil Düzeldimi Bebeğin ? Gaviscon Bitmek üzere Biraz Daha Iyi Ama Halam Decam Ediyor Tabi. Umarim Biran önce Atlatir

benimkide halen ara ara devam ediyo ama eskisi kadar çok kusmuyo bizimde ilacımız bitti cuma günü randevumuz var sorucam tekrar devam edelimmi diye açıkcası pek de ilaç kullanmak istemiyorum bide bebeğimde makat darlığı var onla uğraşıyoruz şimdi demir fitil verdi dr muz sabah akşam onu uyguluyom onunla çok rahat kaka yapıyo bunada şükür daha büyük sorunları olan bebekler var canım çok geçmiş olsun üzülme

arkadaşlar bebebğim benimde4 aylık.gaviscon toz verdiler bizede 1 bardağın 4/1ni vermemi önerdi ama benim çocuğum o kadar mama emmiyorki onu nasıl vereyim.makat darlığını nasılanladınız.bebeğimin ucasını ovduğumd arahatlıyor.acaba bixdede olabilir mi.kakasını yapamıyor bir haftayı buluyor.2 aydır aynı sorunlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…