- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 42
-
- Konu Sahibi izmirinsani
Ben 1 ay once 22 haftayken gebeligim sonlandirildi. Benimde 6.haftalikken basladi mide bulantilarim. Su icsem kusuyodum. Hele o mide yanmalarim. 54 ile hamile kaldim 46 ya kadar düştüm 22 haftalikken bile 51 kiloydum ve 18. Haftama kadar kustum hic bi hap ilac fayda etmedi. Sabret 3 haftaya kadar gecer seninkide beta hcg nin dusmeye baslamasiyla azaliyor sonra yok oluyor
Kromozom anomalisi sebebiyle sonlandirildi cnm tesekkur ederim. Kesin gecer mi bilemem bunyeyle alakali birazda çünkü 9 ay boyunca kusanlar var. Ama ben cok cok agir geçirdim insan yemedigi halde kusar mi ben kustumCanim benimm. oncelikle coook uzuldugumu bilmeni isterim.
neden peki 22 haftalikken sonlandi gebeligin?
Birde acaba kesin gecermi? Hic kendimde deilimmm
Rabbimden dilerim tez vakitte doldursun kucagini canim... bende emedur fitil kullaniorum kusmami azcik enegelliyor ama bu sefer de uyusukluk hissi veriyor. Ben de iceyim bari premesis canim. ben de inanki cok cok agir geciriyorum. dr.um gercekten agir bir vakasin dedi. Inanirmisin bende yemedigim halde bos mide suyu kusiyorum. Afedersin safra... umarim artik gecsin canim. yemeye de korkuyorum yememeye de...Kromozom anomalisi sebebiyle sonlandirildi cnm tesekkur ederim. Kesin gecer mi bilemem bunyeyle alakali birazda çünkü 9 ay boyunca kusanlar var. Ama ben cok cok agir geçirdim insan yemedigi halde kusar mi ben kustumsen bi de ikizsin o yuzden cok normal ama sabret 3 hafta kadar daha.. bana son 2 hafta premesis iyi gelmisti biraz gunde 2 defa iciyodum hatta bazen 3
Cok gecmis olsun canim ya 3 ayda 9 kilo az degilSanirim artik deli olcam.
akil sagligimi yitiriyorum. Benim gibi ceken varmi aranizda bilmiyorum. gebeligimin 16. Haftasina girdim. 5. Hafta baslayan devamli kusmalarim, yatmalarim,mide yanmalarim,asırı uyusuk halim gecmedi gecmiyor ve sanirim gecmeyecek de.
en az 5-6sefer acile gidip serumaldim. Ve serumun sadece 1 veya 2 gun etkisini gordum. Adamakilli yemek yedim. 3. Gun yine basladi. evden cikasim gelmiyor... butun bunlara ragmen Allahima hamdolsun bebeklerim sagliklilar. Emedur fitilmi kullanmadim,premesis mi vs...yok gecmiyo. Ne yesem cikiyo.
Ciddi anlamda akil sagligimi yitirmekten korkuyorum. Istifra ederken titriyorum artik. Ferim kalmadi. Ilk 3 ay 9 kg verdim. Allahtan 3 kg geri aldim.
Benim gibi agir gecirip de atlatan varmi kizlar ?
Tesekkurederim canim. Ahh ahhh ceken bilir gercekten. ama evlatlarim sag olsunlar iyi olsunlar da gerisi muhim degil...Cok gecmis olsun canim ya 3 ayda 9 kilo az degilumarim en kisa zaman da gecer. Benim Allaha sukur kusmam veya bulantim hic olmadi. Ama zencefilin mide bulantisina Iyi geldigini duydum. Burda doktorlarda tavsiye ediyor mide bulantisi olan hamilelere.
zencefil çayı değil de zencefilli gazoz ya da soda içersen daha iyi olur. tr de pek yok ama yurtdışında satılıyor. tr de sanırım schwepss in vardı zencefilli gazozu. migrosa bir bakarsan görürsün. doğadanın da zencefilli şekerleri vardı bir de onları dene.Tesekkurederim canim. Ahh ahhh ceken bilir gercekten. ama evlatlarim sag olsunlar iyi olsunlar da gerisi muhim degil...
zencefil cayi ictim cnm bi ise yaramadi bende ama o zamanlar en yogun zamanlariydi kusmalarimin. Belki simdi iyi gelir denicem. Sagolasin canimmm