• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kusma için Şurup Kullanan Varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
86
Amasya
Epey bir süredir kusma problemimiz var ve oğlum 3 aylık 3500 gr, doğduğunda 2150gr dı fazlada kilo alamadı kusmadan dolayı. Sebebi gaz sancılarından çünkü sancı olduğunda ağlıyor kıvranıyor ve hemen peşine kustuktan sonra rahatlıyor.

Geçen hafta Dr.a gittiğimizde kusmasını söyledim dr da şuan yeni hastalık atlattı (Bronşit atlattık) ilaç kullandı bir süre, eğer devam ederse şurup veririz dedi. Kullanan varmı işe yarıyormu.

canim benim kızım 16 aylık böyle bir sorun yaşamadim..ama hastalandiginda ve kustugunda(ateşli)dr.mukolotinmiydi neydi adini tam hatırlayamiyorum..kilosuna göre enjektör var içinde çekip veriyorsun beslenmelerden önce..ve sonra besliyorsun kusmasi falan olmuyor kesiyor kusmayı..işe yarıyor canim senin dr da önerir büyük ihtimaalle..çok geçmiş olsun bu arada

Back