- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
2 yıl yediklerini kusuyorsa şimdiye kadar bir deri bir kemik kalması gerekir normal kiloda kalması imkansız bence
Bilmiyorum ben ailesine bi sekilde soylesem mi yemin de ettirdi kimseye anlatmayacaksin diye.. kizlar ben yardimci olsam bir sekilde birakamaz mi her ogun normal sekilde yese..
bizim bir abimizin kızı da böyleydi
çok kilo verdiğini hissedince ne yapıyordu biliyor musun
dünyanın "yağ"ını yiyordu
inanamazsın
ailesi sabah bir kalkıyordu, evdeki yağlar yenmiş...
bu ileri safhası yalnız...
konu sahibi:
şimdi kilo almamam lazım diyor ya
ileride birgün vücudunda gördüğü en ufak et parçasını bile kilo zannetmeye başlayacak
psikolojik tedavi ile bile çok zor atlatılıyor, tedavi merkezine yatması bile gerekebilir
bence ailesine söylememekle hata yapıyorsunuz
Bencede çok ciddi bir ddurum ve konu sahibi basite indirgiyor hala ailesine söylesem mi diye düşünüyor.
kesinlikle katılıyorum
ve böyle olduğu zaman anlam veremiyorum, şaşırıyorum
doktor konusu olmayacak gibi diyor
amcam diyor
babası kızıp ölsün mü diyecek, anlayamıyorum...
ya "yazamakandeğerleei var
ya da.......
Bencede çok ciddi bir ddurum ve konu sahibi basite indirgiyor hala ailesine söylesem mi diye düşünüyor.
kesinlikle katılıyorum
ve böyle olduğu zaman anlam veremiyorum, şaşırıyorum
doktor konusu olmayacak gibi diyor
amcam diyor
babası kızıp ölsün mü diyecek, anlayamıyorum...
ya "yazamadığı" birşey var
ya da.......
Düşün yani ne kadar fazla yiyor2 yıl yediklerini kusuyorsa şimdiye kadar bir deri bir kemik kalması gerekir normal kiloda kalması imkansız bence
blumia psikologsuz atlatması imkansız.Kizlar bu sefer o kadar kötü oldum ki.. zaten 1 2 haftadir kuzenimden suphelerim vardi (bizim evimizde kaliyor) yemek yedikten sonra saatlerce lavabodan cikmamasi, bazen gelen kusma sesleri ve en önemlisi deli gibi yediği halde zayif olmasi soluk görünmesi.. bugun cok ustune gittim itiraf etti.. 2 yil kadardir yediklerini kendi istegiyle kusarak yaşıyormuş.(cok cok zayif biri degil normal genc kiz kilosunda ama her gun kustum kusmadigim gun yoktur dedi)
Ne diyecegimi bilemedim psikolojik bir hastalik belki, elinde olmadan asiri cok yiyip ardindan kusuyormus. Ve gercekten engelleyemiyorum dedi. Bir insan kendisini nasil durduramaz? Ailene söyle doktora git baska caresi yok dedim cok israr ettim resmen yalvardim ama hayir diyor babasi ve annesi cok degisik insanlar bunu kaldiramayabilirler kabullenemezler yani doktor "asla" dedi, kendisi birakmaliymis. Ama nasil bırakacak ? Kendisi cok denemis ama her defasinda kilo aldigi icin kusmaya devam etmis. Birakicam ama asla kilo almamaliyim diyor kilo almadan da vucudunu bu aliskanliktan vazgecirebilir miyiz? Off cok kötüyüm kizlar yardim edin nasil birakilir bu doktora gitmeden, kilo almadan? Fikri olan herkes yazsin ne yapmaliyim resmen televizyonda gördüğüm aman bu mankenler deli böyle seyler yapılır mi dedigim hastalik en yakinimin başına geldi
Psikolojik bir rahatsızlık belki değil.Kesinlikle öyle.Kizlar bu sefer o kadar kötü oldum ki.. zaten 1 2 haftadir kuzenimden suphelerim vardi (bizim evimizde kaliyor) yemek yedikten sonra saatlerce lavabodan cikmamasi, bazen gelen kusma sesleri ve en önemlisi deli gibi yediği halde zayif olmasi soluk görünmesi.. bugun cok ustune gittim itiraf etti.. 2 yil kadardir yediklerini kendi istegiyle kusarak yaşıyormuş.(cok cok zayif biri degil normal genc kiz kilosunda ama her gun kustum kusmadigim gun yoktur dedi)
Ne diyecegimi bilemedim psikolojik bir hastalik belki, elinde olmadan asiri cok yiyip ardindan kusuyormus. Ve gercekten engelleyemiyorum dedi. Bir insan kendisini nasil durduramaz? Ailene söyle doktora git baska caresi yok dedim cok israr ettim resmen yalvardim ama hayir diyor babasi ve annesi cok degisik insanlar bunu kaldiramayabilirler kabullenemezler yani doktor "asla" dedi, kendisi birakmaliymis. Ama nasil bırakacak ? Kendisi cok denemis ama her defasinda kilo aldigi icin kusmaya devam etmis. Birakicam ama asla kilo almamaliyim diyor kilo almadan da vucudunu bu aliskanliktan vazgecirebilir miyiz? Off cok kötüyüm kizlar yardim edin nasil birakilir bu doktora gitmeden, kilo almadan? Fikri olan herkes yazsin ne yapmaliyim resmen televizyonda gördüğüm aman bu mankenler deli böyle seyler yapılır mi dedigim hastalik en yakinimin başına geldi