- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 33
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Biraz isteyerek kuzeniminki.. icime bisey oturdu resmen nasil birakacak bunucok caresiz hissediyorum doktor konusu imkansiz gibi..
Hala imkansız diyorsun yahu.
2 koskoca yil ya kuzenimin de bircok organi tahris oldu belkide..O bir hastalık adı Bulmia ve doktorsuz olacağını sanmıyorum. Çok kötü bir şey arkadaşımın kardeşi resmen ölümden döndü. Akciğerlere kadar tahriş olmuştu. Tedavi olması şart.
Öyle bişey ki bi süre sonra su bile icemez hale geliyosun. Ben yarim bardak çay icerdim sabah kahvaltida onu kusardim istemsiz ertesi gün sabaha kadar öyle aç aç gezerdim. Hicbisey yiyemezdim. 2 sene çok uzun bir zaman. ciddi boyutlara yukselmeden tedavi olmalı....Biraz isteyerek kuzeniminki.. icime bisey oturdu resmen nasil birakacak bunucok caresiz hissediyorum doktor konusu imkansiz gibi..
teşekkür ederimAy olsun dana gibi olun sağlığınız olsunnya.
Çünkü ailesinin de onu doktora gotureceginden emin olamıyorum. Buraya ne kadar yazsam bos, gelip kendi gozlerinizle gormenizi isterdim amcami.
Öyle bişey ki bi süre sonra su bile icemez hale geliyosun. Ben yarim bardak çay icerdim sabah kahvaltida onu kusardim istemsiz ertesi gün sabaha kadar öyle aç aç gezerdim. Hicbisey yiyemezdim. 2 sene çok uzun bir zaman. ciddi boyutlara yukselmeden tedavi olmalı....
teşekkür ederim
2 koskoca yil ya kuzenimin de bircok organi tahris oldu belkide..
Tedavi sureside uzun. 2 sene sonra normale döndüm ben... üzülerek yardımcı olamazsın. Birşeyler yapman lazim. Amcan kötü olsa bile yengene söyle? Anne sonuçta dayanamaz. Ya da bilerek yaptığını söyleme,midesi rahatsız de,doktor yonlendirir zaten.Suan da google dan birseyler okuyorum da bulimia ile ilgili.. resmen soka ugradim neler neler ya. Bogazina bir cisimle dokunup kusanlar filantedavi olmadan kurtulmasi imkansiz sanirim
Tedavi sureside uzun. 2 sene sonra normale döndüm ben... üzülerek yardımcı olamazsın. Birşeyler yapman lazim. Amcan kötü olsa bile yengene söyle? Anne sonuçta dayanamaz. Ya da bilerek yaptığını söyleme,midesi rahatsız de,doktor yonlendirir zaten.
Bende baktım cok kotu seyler yaziyor. Hayir birde biz daha yeni bu kuzenimle kan degerlerimize baktirmistik simdi aklima geldi. her seyi normal cikti inanir misiniz, nasil oluyor bilmiyorum doktor hicbir sıkıntı yok demisti. Hatta benim şekerim düşük cikti birazcik, beni tekrar çağırdı. Yalan mi söylüyor diye suphelendim suan belkide 2 yil kismi yalansimdi baktim da netten ellerinde yaralar olur dis kayiplari olur vs diyo. Bunlar yine basit mide kanamasi hatta Allah korusun olumle sonuclanir yaziyo. Kuzeninizin keyfine birakmayin bence bisey olursa pisman olursunuz.
Psikolojik rahatsizligi olduğunu düşünüyorum baska açıklamasi yok.Berbat bir şey kusmak insanın her yeri ağrıyor . Zayıflamak için bu ağrı sancıya değer mi ...
Psikolojik rahatsizligi olduğunu düşünüyorum baska açıklamasi yok.
Psikolojik rahatsizligi olduğunu düşünüyorum baska açıklamasi yok.
ahaha cok güldümm ya.geçmiş olsun çokGeçti geçti dana gibiyim Suan diyet topiklerinde geziyorum
Aradiginda "yengeme söyleyeceğim çünkü bunu kendi basina atlatamazsin bu basit birsey degil" filan dedim anlattim guzelce. Ayrintilarini soylemeyiz midende rahatsizlik oldugunu soyleriz zaten doktora da beraber gideriz dedim. Kizdi yüzüme kapatti sonra tekrar aradi zaman istedi sana kanitlayacagim zaten ileri boyutta degil benimki dedi senin zannettigin gibi değilim bana sadece biraz zaman ver goruceksin birakicam dedi. Ben soylesem bile gitmezmis doktora. Biraz da agir konustu boyle yapacagini bilsem seninle paylasmazdim dedi.Ailesine söyleyeceksin degil mi?