Kusma-Çıldırmak üzereyim

deniz_4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
43
1
86
Sakarya
Yakında cıldıracam arkadaşlar bi yardm edn lütfn.oglum 12 aylık iştahsız bir bebek yemekleri agzında tutuyo yutmuyor.zorla yutsada 1 kaç kasık sonra bogazına takılıp öksürüyor asıl sorun bu cok kusuyor fıskırtarak ve bütün midesini bosaltıyor,dogdugundan beri anne sütünüde böyle cıkarıyodu.günde 1 kez mutlaka kusuyo.üstü de cabası.6 ay anne sütü verdm,hala emiyo ama cok az.kusması artık beni delirtiyor ne yapacagmı sasırdım.bazen sinirdn bebegımı hırpalıyorum.yapmak istemiyorum ama kaybediyorum kendımi.bazen bütün yaptıklarim bosa gdyor.hep kusması gecer diye bekledm ama aynı devam.sasırdım psikolojm bozuldu artık yardım edin bana lütfn.

seninki kadar kusmasada benimkide iştahsız ve yemek yemiyor zorla yediriyorum dediğin gibi ağzında tutuyor çıkarıyor yuttuğu zamanda öksürüp kusuyor.ne güzel yedirdim diyorsun bir oh çekerken hop hepsini çıkarıyor.ben sinirlendirmemeye ağlatmamaya çalışıyorumzorla yedirince zaten kusuyor bir anlamı olmuyor.daha az yedirsen diyeceğim ama zaten bir iki kaşıktan sonrz kusuyormuş.reflü falan olmasın canım bir doktora göstersen.kilo alımı nasıl ?

Benim oğlumda ilk 6 ay çok kustu ama reflüsü varmış ilaç kullandık biz o dönemde çok şükür geçti. Ama senin bebeğin 12 aylık olmuş bence doktora götürsen belki bir rahatsızlığı vardır yazık yavrum o da acı çekiyordur. Seni de anlayabiliyorum canım ama isteyerek yapmıyor ki ne yapsın inşallah en kısa zamanda düzelir.

bencede reflüsü vardır. benimde reflüm var azdığı zaman yemeği zorla yiyorum ama ardından gidip çıkartıyorum ve daha kötü tahriş oluyor boğazım. oda öyle hissettiğinden yemek yiyemiyordur. doktora götürün bence hemen tedavisine bakın bu reflü basit gibi geliyor ama çok tehlikeli bir hastalık.

benim de 6 aylık oğlum var kusuyordu ve iştahsızdı ben reflümü var kidiyordum fışkırarak kusuyordu dün doktora götürdük ve kulak burun boaza gönderdi orda da oğlumun küçük dilin de yağ bezesi gibi bişi göründü sallanıp duruyo ondan dolayı kusuyormuş yavrum ilaçla dağılmaz ise cerrahi müdahale ile alınıcakmış belki sizide öyledir sizin bu konu ile ilgil bilnizi var mı arkadaşlar

bi arkadaşımın kızı her öğünden sora bildiğiniz fıskiye gibi kusardı,plaj havlusu gerer
dik karşısında.doktorlar hiçbişey bulamadı.büyüdükçe geçti.ama doktora başvurun mutlaka.arkadaş yılmazdı kusan çocua bidaha yedirirdi

Son düzenleme:

canım fazla yedirme almıyosada zorlama çünki inatçı bi çocuk olur benm kızımda kusuyodu am aben çok yediriyodum bi kadeyi yiyodu 1 kaşık kaldıı onuda yemek istemiyodu ben zorlatınca tüm yediğini fiskiye gibi çıkarıyodu şimdi zorlamıyorum çünkü dr ddiki kusmayı unuttur unutunca kusmaz dedi bende öyle yaptım artık kusmuyo çünki çocuk alışınca kusmaya ne versen çıkarıyomuş kusma alıışkanlığı ediniyomuş yazık oğlunada üzüldüm kusunca bende üzülüp hatta ağlıyodum ama her kustuğunda yeniden yeditriyodum yarım saat sonra aç kalmasın diye off allaha şükür geçti artık anne olmak zor hemde çok güzel canım

Çok zor elbette bu durumla başa çıkabilmek.Doktora gittinmi hiç bu konuda?Ne önerdiler? Sevdiği yemeklerede aynı tepkiyi veriyormu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…