- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Diş çıkarıyorsa ateş normal. Bebek ateşlenince hemen ateş düşürücü vermeyin ama. Önce soyun. Ilık suyla vücudunu silin. Eğer çok yükselirse calpol verin. Zaten düşmemekte direnen ateşlerde doktora götürün. Öküz kocana da söyle azıcık insan olsun. Patlatacam diyene kadar sana yardım etsin. Ayrıca öyle yemekle falan çıkmaz ateş. Hem cahil hem öküz.Ilk çocuk sanırım?
Neyse, sen banlanmadan, konun taşınmadan söyleyeyim.
Normaldir, üst dişler alt dişlere nazaren daha zor ve stresli geçer. Ateşi varsa, ateşini düşürmeye bak, ama sirkeli su ile değil, normal su ile enseye, bileklerine alnına havlu ile kompres yap. Sıkı sıkı giydirme, gerekirse soy. Diş etlerinin yumuşaması için soğanı blenderda geçir, suyunu sık, tanesini diş etlerine sür. Ateş düşürücü şurup veya fitil, ağrı kesici, tamam.
Herifine de söyle: azıcık "insan" olsun, "baba" olmayı beceremiyorsa.
Geçmiş olsun.
Ben de zaten hemen verilsin demedim ki, sıralaması da aynı şekilde :)Diş çıkarıyorsa ateş normal. Bebek ateşlenince hemen ateş düşürücü vermeyin ama. Önce soyun. Ilık suyla vücudunu silin. Eğer çok yükselirse calpol verin. Zaten düşmemekte direnen ateşlerde doktora götürün. Öküz kocana da söyle azıcık insan olsun. Patlatacam diyene kadar sana yardım etsin. Ayrıca öyle yemekle falan çıkmaz ateş. Hem cahil hem öküz.
Gerçekten çok cahil ve öküzDiş çıkarıyorsa ateş normal. Bebek ateşlenince hemen ateş düşürücü vermeyin ama. Önce soyun. Ilık suyla vücudunu silin. Eğer çok yükselirse calpol verin. Zaten düşmemekte direnen ateşlerde doktora götürün. Öküz kocana da söyle azıcık insan olsun. Patlatacam diyene kadar sana yardım etsin. Ayrıca öyle yemekle falan çıkmaz ateş. Hem cahil hem öküz.
Böyle değildi. Bebek olunca çok değişti. Bebek her agladiinda bana bağırıyor okuzHer bebek aynı değil, ama diş çıkarma bebekleri "hasta" etmez. Enfeksiyon salgını var her yerde. Bizde nerdeyse iki haftadır çekiyoruz. Bebeğinizi takip edin ama küçük olduğu için doktora yinede bir gidin derim.
Eşinize gelince: Bu adamı baba yapmak için çok mu aradınız
Doktora gittik ne serum ne iğne verdi? Sadece ateş düşürücü ve antibiyotik verdi yolladiHer bebek aynı değil, ama diş çıkarma bebekleri "hasta" etmez. Enfeksiyon salgını var her yerde. Bizde nerdeyse iki haftadır çekiyoruz. Bebeğinizi takip edin ama küçük olduğu için doktora yinede bir gidin derim.
Eşinize gelince: Bu adamı baba yapmak için çok mu aradınız
Neden banlanacakmişim?Ilk çocuk sanırım?
Normaldir, üst dişler alt dişlere nazaren daha zor ve stresli geçer. Ateşi varsa, ateşini düşürmeye bak, ama sirkeli su ile değil, normal su ile enseye, bileklerine alnına havlu ile kompres yap. Sıkı sıkı giydirme, gerekirse soy. Diş etlerinin yumuşaması için soğanı blenderda geçir, suyunu sık, tanesini diş etlerine sür. Ateş düşürücü şurup veya fitil, ağrı kesici, tamam.
Herifine de söyle: azıcık "insan" olsun, "baba" olmayı beceremiyorsa.
Geçmiş olsun.
Ateşini ölçtünüz mü ? Diş için antibiyotik verilmez ki ,neden vermişDoktora gittik ne serum ne iğne verdi? Sadece ateş düşürücü ve antibiyotik verdi yolladi
dis icin antbyotik verdigini nereden cikardiniz?Ateşini ölçtünüz mü ? Diş için antibiyotik verilmez ki ,neden vermiş
Beni alıntıladığınız mesajın üzerine bakarsanız konu sahibesi kendiyi yazmış ,ben bir yerden çıkarmadım.dis icin antbyotik verdigini nereden cikardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?