Kusma ateş dış çıkarma

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Hiç birşeyi yoktu. Annemde kaldik birkaç gundur. Eve bir geldik babası kizimi yanina yatırmış. Beşiğine yatirayim derken bir baktım titriyor alnı sıcak ama yanakları soğuk. (Ateşi var) hızlı nefes alıp veriyor.
Öksürüğü yok.
Üst dişleri çıkmaya baslamis bugün.
Kucağıma aldım tüm yediklerini kustu.
Normalde kusmazdi.
11 aylik.
Acaba üst dişler çıkıyor diye mi bu belirtiler?
Yani titremesi ateşten biliyorum.
Ne yapsak
Calpol verdim çok az yudum yuttu

:KK43: uyuyamıyor daha dogrusu
Eşim de yatarken beni kaldırma uyucam demisti.
Çocuk aglayinca kalktı.
Uyuyamadi beyfendi. Asabim bozuk diyor.
Neler yedirdiniz bu çocuga diyor kiziyor
Balkabağı yedirmistim. Patlatcam bitane diyor. Psikolojiye bakar mısınız çocuğu hasta bana patlatacakmis

Son düzenleme:
Ilk çocuk sanırım?
Neyse, sen banlanmadan, konun taşınmadan söyleyeyim.

Normaldir, üst dişler alt dişlere nazaren daha zor ve stresli geçer. Ateşi varsa, ateşini düşürmeye bak, ama sirkeli su ile değil, normal su ile enseye, bileklerine alnına havlu ile kompres yap. Sıkı sıkı giydirme, gerekirse soy. Diş etlerinin yumuşaması için soğanı blenderda geçir, suyunu sık, tanesini diş etlerine sür. Ateş düşürücü şurup veya fitil, ağrı kesici, tamam.

Herifine de söyle: azıcık "insan" olsun, "baba" olmayı beceremiyorsa.

Geçmiş olsun.

bi doktora gidin sadece diş olmayabilir. Diş ateşi de 38 i geçmez çoğunlukla.
allahım bu erkekler neden böyle insan olmayı beceremiyor.

bu yaptığına kesinlikle bir tepki verin ama önce çocuk iyileşsin.
Benim de 11 aylık bebeğim var bi hasta olsa eşim sabaha kadar başında bekler bana sen uyu der.

Ilk çocuk sanırım?

Normaldir, üst dişler alt dişlere nazaren daha zor ve stresli geçer. Ateşi varsa, ateşini düşürmeye bak, ama sirkeli su ile değil, normal su ile enseye, bileklerine alnına havlu ile kompres yap. Sıkı sıkı giydirme, gerekirse soy. Diş etlerinin yumuşaması için soğanı blenderda geçir, suyunu sık, tanesini diş etlerine sür. Ateş düşürücü şurup veya fitil, ağrı kesici, tamam.

Geçmiş olsun.
Diş çıkarıyorsa ateş normal. Bebek ateşlenince hemen ateş düşürücü vermeyin ama. Önce soyun. Ilık suyla vücudunu silin. Eğer çok yükselirse calpol verin. Zaten düşmemekte direnen ateşlerde doktora götürün. Öküz kocana da söyle azıcık insan olsun. Patlatacam diyene kadar sana yardım etsin. Ayrıca öyle yemekle falan çıkmaz ateş. Hem cahil hem öküz.

Diş çıkarıyorsa ateş normal. Bebek ateşlenince hemen ateş düşürücü vermeyin ama. Önce soyun. Ilık suyla vücudunu silin. Eğer çok yükselirse calpol verin. Zaten düşmemekte direnen ateşlerde doktora götürün. Öküz kocana da söyle azıcık insan olsun. Patlatacam diyene kadar sana yardım etsin. Ayrıca öyle yemekle falan çıkmaz ateş. Hem cahil hem öküz.
Ben de zaten hemen verilsin demedim ki, sıralaması da aynı şekilde :)

Gerçekten çok cahil ve öküz

Her bebek aynı değil, ama diş çıkarma bebekleri "hasta" etmez. Enfeksiyon salgını var her yerde. Bizde nerdeyse iki haftadır çekiyoruz. Bebeğinizi takip edin ama küçük olduğu için doktora yinede bir gidin derim.

Eşinize gelince: Bu adamı baba yapmak için çok mu aradınız :işsiz:
Böyle değildi. Bebek olunca çok değişti. Bebek her agladiinda bana bağırıyor okuz

Her bebek aynı değil, ama diş çıkarma bebekleri "hasta" etmez. Enfeksiyon salgını var her yerde. Bizde nerdeyse iki haftadır çekiyoruz. Bebeğinizi takip edin ama küçük olduğu için doktora yinede bir gidin derim.

Eşinize gelince: Bu adamı baba yapmak için çok mu aradınız :işsiz:
Doktora gittik ne serum ne iğne verdi? Sadece ateş düşürücü ve antibiyotik verdi yolladi

Ilk çocuk sanırım?

Geçmiş olsun.
Neden banlanacakmişim?

Bildiğim kadarıyla diş hasta etmez ateşi ateş düşürücüye rağmen çıkıyorsa enfeksiyon. Benim de 6 aylık bebeğim var. Geçenlerde enfeksiyon geçirdi kusma düşüp yeniden çıkan ateşle gittik. Geçen hafta alt ilk dişini çıkardı ateşi ve huysuzluğu oldu calpol a Ateş gitti huysuzluk kaldı. takipte kalın ateş yeniden çıkarsa hastaneye gidin. Geçmiş olsun.

Back
X