- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.743
- 198
Kızlar merhaba.. Umarım konu dogru yerdedir...
Dairem en ust katta mutfağımda minikte bir balkonum var.. Ama tadını cıkarbılıyormuyum hayır
Kombımde balkonda ve kuşlar kombinin ust kısmına yuva yapıyorlar. Bıgun kombinin ıcınde olu fare buldumda evde fare var diye korkmustm acıkcası. Sonradan dusundum ki kuşlar getırıyordur diye ıcımı ferahlattım...balkona sureklı cer cop tasıyorlar. Kışın balkonu cok kullanmıyoruz.bu yuzden hergun yıkamam acıkcası. Ama bu sekılde hergun yıkamak zorunda kalıyorum. Ben bu kuşlara ne yapacağım bir akıl fıkır gozunuzu seveyim. Ha birde uyutmuyorlar kombinin ustundekı boruda taaak tak ınsaat calısması yapıyorlar sankı.gecen gun uykudan korkuyla fırladım resmen evin ıcınde biri var gibi sanki. Su ruzgar gullerınden alsam yada poset felan baglasm faydası olurmu sizce. Cunku deneyenler faydası olmuyor diyenler var
oturduğum Hicbir evde bu kuslar yuzunden rahat bir balkon keyfi yapamamısımdır. Gunlerce tertemiz kalan kus pisliği olmayan bir balkon nasıl guzel oluyor bende tatmak istiyorum artık.
Dairem en ust katta mutfağımda minikte bir balkonum var.. Ama tadını cıkarbılıyormuyum hayır