Bir avukat olarak diyorum ki olucaktı oBir avk. Diyorumki adam evli.
Ay uğra derse gidemem oralara kadarBu arada adam hasta mı şüphe ediyorsan öğrenmek çok kolay değil mi, yarın cok erken olmayan bir saatte - 11.00gibi ararsın nasıl oldun dersin. Bir uğrayayım çay yapayım dersin tepkisine bakarsın.
Çözemedim,çözmeye çalışıyorum,terapistimle konuşuyoruz bu konuyu,Geçmiş ilişkilerinizde yaşadığınız sıkıntıları kendi içinizde tam olarak çözdüğünuze emin misiniz? Belli ki sizde iz bırakan durumlar olmuş. Bu da şuan ki ilişkinize yansıyor. Bu sizin elinizde olan bir durum değil, kendiniz için psikolojik destek alabilirsiniz.
Bilemedim yaf, bugün 30dk yürüdüm açılayım diye pişman oldum pertim çıktıerkek de olsam yatar yayılırdım herhalde şu saatten sonra Firdevs hanım gibiyim Brad Pitt gelse keyfimi bozmam
Gerçekten değil,aradığımda anında açar,bazen sabah erken saatte ararım,ya da o arar.Bazen uyanamıyorun beni ıyandırır mısın der.Yüzyüze de pek çok mekanda takıldık.Bir avk. Diyorumki adam evli.
Anlıyorum, belki de zamana ihtiyacınız vardır bu şekilde kendinizi de strese sokmayın hiç. Herşey yolunda gider umarımÇözemedim,çözmeye çalışıyorum,terapistimle konuşuyoruz bu konuyu,
Açıkçası başlarda cooldum.Hatta bir ara yançizdim.Mutlu tepkini kestiremiyorum ,çekimdim senden demişti.İlişki anksiyetesi denen bir şey var siz bağlandıkça beklenti artıp sıkmıyorum desenizde sıkıyor oluyorsunuz.
Önce ilişki de beklentiyi azaltmanız lazım.
Murphy yasası gibiBİR ŞEYLER TERS GİDECEĞİNDEN ENDİŞE EDERSENİZ, TERS GİDECEKTİR.
Hangi işle meşgul ve kaç yaşında diye o yüzden sordum. Suçlu profillerini gözümde canlandırcaktımGerçekten değil,aradığımda anında açar,bazen sabah erken saatte ararım,ya da o arar.Bazen uyanamıyorun beni ıyandırır mısın der.Yüzyüze de pek çok mekanda takıldık.
Karşılıklı söyledik düşüncelerimizi,hatta bana sen evlilik meraklısı bir kadın değilsin demişti.Ben de bir erkek altı aydan fazla rol yapamaz demiştim.Bir süre evlilik asla düşünmem demiştim.Sizin başta ona soylediklerinizden mesafeli olmuş olabilir mi ?
Mühendis,şantiyelerde geziyor.Hangi işle meşgul ve kaç yaşında diye o yüzden sordum. Suçlu profillerini gözümde canlandırcaktım
Bir gün önce ben uyuduktan sonra yazdı,sabah da günaydın aşkım demiş.Ben de aradım.Seven insan gelemezse bile arayıp sorar,sesini duymak ister..adam hiç istekli değil gibi..sabah görüştük dediniz, o mu aradı
Birsey diyim mi şaka bir yana, cok üstüne düşme. Bişey yok gibi takıl yazaarsa yaz. Yazmazsa sen yaz. Baktın bir problem var konusursun bi şekilde rengini belli eder.Mühendis,şantiyelerde geziyor.
İki ayı geçti,dürüst gibi geldiNe kadar zamandır tanışıyorsunuz, durust bir insan mı oynak mı yoksa
Ay uğra derse gidemem oralara kadar
İki ayı geçti,dürüst gibi geldi
Bir tarafım inanmak istiyor,bir tarafım tereddüt ediyor.İki ayrı uçlarda olunca zor oluyor buluşmak da..Hem maddi hem manevi..Dün kadıköye gittim mahvoldum.Ki onun buraya gelmesi de öyle oluyordur diye düşünüyorum.Yooo gayet de olunuyor. Tüm hafta yetişmeye çalıştığım bir iş vardı, hırşım çıktı yayılıyorum. Perşembeden beri de soğuk almış durumdayım pek halim yok evden pek çıkmadım. Arkidişler insan dediğiniz yorgun da olur, hasta da olur
Bir tarafım inanmak istiyor,bir tarafım tereddüt ediyor.İki ayrı uçlarda olunca zor oluyor buluşmak da..Hem maddi hem manevi..Dün kadıköye gittim mahvoldum.Ki onun buraya gelmesi de öyle oluyordur diye düşünüyorum.
Evet yoğun,sürekli farklı ilçelerdeki şantiyeleri denetliyor,anlık il dışına çıkıyor,ki geçen ben istemediğim halde uçak biletinin fotosunu attı,acil gitmem gerekiyor diye.İşyerindeki herkesin ismini biliyorum,
Haliyle dönüşte hasta olmuştur ki sesi kötü geliyor.
Ama bir taraftan da bu yoğunlukta hiç mi bana vakit ayıramaz.Tamam uzağız da farklı şehirlerde değiliz..