kuşkuculuk şüphecilik vesvesee

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
32
Bilenler bilir eşimle ilgili sorunlarım vardı. Çok şükür şu günlerde iyiz en azından nasıl tartışacağımızı öğrendik ama bende hasar büyük Acayıp şüpheci düşünüyorum acaba kimlr mesajlaştı kimle konuştu falan fişman hani grce 1-2 oluyo mesaj atıyo birilerine tam arkasındayım soruyorum arkaşını söylüyo sonra araştırıyorum silinmiş oluyo.ya aldatsa tam önümde yazmaz. Yads eve azcık geç gelsr kendimi yiyip bitiriyorum eşim.çok arkadaşlarıyla dışarı çıkan biri değildir arada çıktığında kalp çarpıntısından ölüyorum nereye gitti doğrumu söyledi falan gündüz iş yerinde ne yaptını çok merak ediyorum anlattığı kadarıyla hep işinde akşam eve geldiğindede müşteri arar pazar. Falan demez hep ilgilenir ama genede içim rahat etmiyor boş vesvese nasıl kurtulacağım

Sizi bilenlerden değilim.

Aldatma gibi bir durum mu söz konusuydu?

Yalnız şüphecilik epey ilerlemiş zor fakat bundan kurtulabilirsiniz. Bunun için elinizden geleni yapmalısınız yoksa yıpranan ve de kaybeden siz olursunuz. Biraz rahatlayın ya hu... Okurken ben fenalık geçirdim.

belki şüphe çekmemek için tam önünde yazıyor.. gizli saklı yazsa şüpheleneceğini biliyordur. belki de karıştıracağını biliyorsa erkek arkadaşlarıyla özel konuşmalarını görme diye siliyordur. ben de bazen kızlarla çok özel konuşmalarımı siliyorum es kaza okumasın diyorum yani.

Şüphelenmekte haklısın bence ..bir erkek gece 2de osaatte neden erkek arkadaşına msj yazsın ,hadi yazdı madem saklı bişiy değil neden silmiş ...

Ayyy fenalik geldi bu silme muhabbetleri bana daha dun en yakin arkadasimda bu konuda dertlesmisti benle her seyi siliyor diye.

Bir adam niye siler. Gece mesaji niye. Supheci davranip olmasa da oetada bir sey bizde basliyoruz takibe kendimizi yemege eee sonuc kendimizi yipratiyoruz.

Birakin ne yaparsa yapsin silsin vs bir sey olurda sizi aldatirsa illa ki acik cikar bir yerden siz gununuzu guzel gecirin sonunu o dusunsun. Kendinize eziyet etmeyin. Sizde yazisin silin nette takilin o ajanlik yapsinnn g...tlerini kaldiriyoruz boyle boyle en guzeli sallanamak cikin ark gezin dolasin gulun guzellesin bakinne oluyor

Bilemiyorum ya yanlış bişey yapsada herkez kendine yapar ama yinede hep bu düşünceler beni yoruyo ben belli etmiyorum düşün
Evwt cnm.çok haklısın ama.işte düşüncelere engel olamiyorsun çok şükür en azından tavırlarımla belli etmiyorum çünkü hep asılsız çıkıyo düşüncem mesele bu böylemi acaba diorum ama daha sonra gerçekten bi sorun olmadığını görüyorum ya silmesi önemli değil bende siliyorum bazen ne bilim kadınlık hakkonda falan konuşuyoruz yada kız arkadaşımla KV hakkonda konuşunca siliyorum mesela dün arkadaşım kendi resmini atmiş açık bi elbise yakışıp yakışmadığını sormak için o sırada eşim baktı bende hemen kapattım görmedi nie kapattın dedi bende arkadaşım fotosu dedim aynısını o yapsa ben günlerce uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…