Belki ailesi sizin şikayet inizi ediyor dur bence mutlaka ediyor lar o yüzde n7 aylık evlıyım kcoam tır soförü işinden doalyı evde durmuyor eve geldıği zamnda surkelı annesıne gitmek istiyor ya annesı arıyor yada kendı gidiyor hep gittim bir kere hayır dedim şimdi ise aramıyor sormuyor afedrsiniz karı kcalık ilişkimizde yok sorunu olduğunu kabul edıyor ama doktora gıtmıyor evden kaçıyor sürekli annesine gitmek istiyor çok çabaldım hayır gitmek ıstemıyorum dedum oturalım artık caresunu bulalım dedım bana coks er t tepki verdı şimdi ise ne arıyor ne soruyor ben ise hala ne yapmalıyım dıye düsünüyorum galıba yolun sonuna geldik. Ben yeşil gözlüyüm sen renkli gözlüsün ondan benim erkkliğimde sorun oluyor dıyor nazar degdırıyormusm ne yapmalıyım
Karadenizli oldugunuzu belli etmek amaciyla yaziya sive efekti vermeye mi calistiniz :)ıstemıyorum dedum oturalım artık caresunu bulalım dedım
Başından beri burdaydı tek bu deilki ben taş gibi adamdın senın yanında bişey olıyor dıyroeşiniz sizinle başbaşa kalırsa birliktelik isteyeceğinizi düşündüğü için annesinin evine kaçıyor. Daha önce çok yüksek performans mı sergilemişte sizde yeşil gözlerinizle nazar ettiniz adama
7 aylık evlıyım kcoam tır soförü işinden doalyı evde durmuyor eve geldıği zamnda surkelı annesıne gitmek istiyor ya annesı arıyor yada kendı gidiyor hep gittim bir kere hayır dedim şimdi ise aramıyor sormuyor afedrsiniz karı kcalık ilişkimizde yok sorunu olduğunu kabul edıyor ama doktora gıtmıyor evden kaçıyor sürekli annesine gitmek istiyor çok çabaldım hayır gitmek ıstemıyorum dedum oturalım artık caresunu bulalım dedım bana coks er t tepki verdı şimdi ise ne arıyor ne soruyor ben ise hala ne yapmalıyım dıye düsünüyorum galıba yolun sonuna geldik. Ben yeşil gözlüyüm sen renkli gözlüsün ondan benim erkkliğimde sorun oluyor dıyor nazar degdırıyormusm ne yapmalıyım
Başından beri burdaydı tek bu deilki ben taş gibi adamdın senın yanında bişey olıyor dıyro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?