• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen koca ya ne yapılır

12376

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
3
9
1
30
7 aylık evlıyım kcoam tır soförü işinden doalyı evde durmuyor eve geldıği zamnda surkelı annesıne gitmek istiyor ya annesı arıyor yada kendı gidiyor hep gittim bir kere hayır dedim şimdi ise aramıyor sormuyor afedrsiniz karı kcalık ilişkimizde yok sorunu olduğunu kabul edıyor ama doktora gıtmıyor evden kaçıyor sürekli annesine gitmek istiyor çok çabaldım hayır gitmek ıstemıyorum dedum oturalım artık caresunu bulalım dedım bana coks er t tepki verdı şimdi ise ne arıyor ne soruyor ben ise hala ne yapmalıyım dıye düsünüyorum galıba yolun sonuna geldik. Ben yeşil gözlüyüm sen renkli gözlüsün ondan benim erkkliğimde sorun oluyor dıyor nazar degdırıyormusm ne yapmalıyım

7 aylık evlıyım kcoam tır soförü işinden doalyı evde durmuyor eve geldıği zamnda surkelı annesıne gitmek istiyor ya annesı arıyor yada kendı gidiyor hep gittim bir kere hayır dedim şimdi ise aramıyor sormuyor afedrsiniz karı kcalık ilişkimizde yok sorunu olduğunu kabul edıyor ama doktora gıtmıyor evden kaçıyor sürekli annesine gitmek istiyor çok çabaldım hayır gitmek ıstemıyorum dedum oturalım artık caresunu bulalım dedım bana coks er t tepki verdı şimdi ise ne arıyor ne soruyor ben ise hala ne yapmalıyım dıye düsünüyorum galıba yolun sonuna geldik. Ben yeşil gözlüyüm sen renkli gözlüsün ondan benim erkkliğimde sorun oluyor dıyor nazar degdırıyormusm ne yapmalıyım
Belki ailesi sizin şikayet inizi ediyor dur bence mutlaka ediyor lar o yüzde n

Kurban olsun senin o yeşil gözlerini veren Allah'ıma ...kendindeki sorunu sana kakalamaya çalışıyor . Kaçıyor resmen . Hiç oralı olma yok say onu sende arayıp üzerine düşme anasiyla otursun kalksın . Ya tedavi görüp adam olsun yada vur tekmeyi poposuna defolsun gitsin anasıyla yasasin

ıstemıyorum dedum oturalım artık caresunu bulalım dedım
Karadenizli oldugunuzu belli etmek amaciyla yaziya sive efekti vermeye mi calistiniz :)
Nazari pek bilmez erkekler,renkli goz olayindan ise hic anlamazlar..
Annesinin sozleri bunlar..Ordan alip size soyluyor bence.
Ayrica doktora gitmiyorsa ne yapabilirsiniz ki ?
Zaten evden de kaciyormus,bana sorarsaniz bu iliski ya bitmis,ya bitiyor.

Tek yeşil gözlü sizsiniz herhalde 😂 renkli gözlüler yaşamasın mı?

Bir gün lens tak, dakika tut bakalım gözden miymiş? Ahshabsbs

eşiniz sizinle başbaşa kalırsa birliktelik isteyeceğinizi düşündüğü için annesinin evine kaçıyor. Daha önce çok yüksek performans mı sergilemişte sizde yeşil gözlerinizle nazar ettiniz adama

• Beğen
Reactions: zan
Altına bezini bağlayıp anasının evine yolluyorsun. Sen de doğru adliye yollarına.

eşiniz sizinle başbaşa kalırsa birliktelik isteyeceğinizi düşündüğü için annesinin evine kaçıyor. Daha önce çok yüksek performans mı sergilemişte sizde yeşil gözlerinizle nazar ettiniz adama
Başından beri burdaydı tek bu deilki ben taş gibi adamdın senın yanında bişey olıyor dıyro

Son cümleye kader okumamıştım, yorumlarda göz muhabbetini görünce hepsini okudum. Ahahahahah 😂😂

Ç*küm kalmıyor dememiş de paşam shdhd hd

Doğru düzgün yazmayı bile bilmiyorsunuz, kim bilir sesli iletişiminiz nasil.
Bosanin bari...

Gözlerimi kapatcam söz de 😅 kafası karısmıs bahane bulamamıs. allah kolaylık verdin kardeş

Kız bu erkeklere ne oluyor böyle ..herhalde ekonomik krizden adım başı iktidarsız erkek konusu.

Başından beri burdaydı tek bu deilki ben taş gibi adamdın senın yanında bişey olıyor dıyro

27 yaşında , lisans mezunu bir insansınız. Yazdıklarınız sizce mantıklı mı ?

Evde yok, cinsellik yok. Kavga, gürültü, küslük. Zaten küsen kişiler yetişkin de değil.
Evlilik değil ki bu.
Boşanmak için ne gibi sebepler lazım ki?

Kuşunun kalkmamasının suçunu, karısının göz rengine mi atıyor? :D

Back