- 3 Haziran 2018
- 17
- 7
- 1
- Konu Sahibi sivekarkiz
Henüz 9 aylık evliyim. Eşim olur olmadık şeylere küsüyor. Ben konuşmasam barışmaya zorlamasam 10 günden fazla küs kaldığı oluyor. Nişanlık döneminde de eşimin küsme huyu vardı. Ancak yüz yüze gelip konuştuğumuzda uzatmazdı. Buna güvenerek aynı evin icine girdiğimizde benimle iletişimini kesmeyeceğini düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Karar almaya calistigimiz bir konuda onunla aynı düşüncede değil İsem hemen iletişimi kesiyor. Doğal olarak her sey de onun istediği gibi olamıyor tabi ki.Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz. Çok yıpratıcı bir şey. Ramazan günü kendi başıma iftar sahur yapiyorum. Ailesinde küslük olayı çok normal, bizim ailemizin tersine. Anne-baba, kardeşler kendi aralarında aylarca küs kalabiliyorlar. İyi olduğumuz zamanlarda bu yaptığının normal olmadığını beni çok üzdüğünü, sorunlarımızı konuşarak cözebilecegimizi söylüyorum. Haklısın diyor ama ilk sorunda yine kapatıyor kendini. Forumda benzer sorunları yasayanların yazdıklarını okudum. Acaba bana bir yol gösterecek olan var mı? Bu durum mizaç meselesi mi, değişmez mi?