Eşofmanla kapı açmanın yanlış bişey olduğunu düşünüyor.Birincisi size küs adamın yemeğini niye yapıyorsunuz?
İkincisi sizde art niyet mi aramış da tavır alıyor enteresan olan bu.
O zaman kapıyı o açsaymış.Eşofmanla kapı açmanın yanlış bişey olduğunu düşünüyor.
Kesinlikle alttan almayın haksız olan o. Kimse kimsenin giyimine karışamaz eşi olsa bile. O zaman erkek olsaymış da siz temizlik yaparken kapıyı açıverseymiş bi zahmet.Merhaba beş yıllık evliyim ve şu anda hamileyim.Eşim çok iyi bir insandır çok iyi anlaşırız.Ama geçen günki tavrından beri kendime gelemedim.Ben kapalıyım normalde ve eve kadın gelmişti temizlik yapıyorduk.O sırada kargo geldi ve üzerimde eşofman vardı pijama da değil.Kafamı kapattım ve kapı arkasından göründüm.O hengamede uzun birşey giymeye üşendim.Eşim bunu görünce bir tavır aldı.Birkaç gündür konuşmuyor.Bu halde bile yemeğini hazırlıyorum iftara, ramazan günü küs.O kadar ağrıma gitti ki.Çok yanlız hissediyorum lütfen yorum yapar mısınız?
Vah vah vah yani o anlık olay o şekilde gelişmiş bunun için küsülür mü. Bu olayı ciddi şekilde konuş, eğer özür dileyen sıcak davranan sen olursan sana kendinde karışma hakkını daha fazla bulur. zaten alttan almayacağım
İkimiz de üniversite mezunu ve meslek sahibiyiz.Bu muameleye maruz kalmak beni son derece üzdü.Gençken aileden çektik bu konuda şimdi eşimin böyle olması daha da yordu.Gerçekten davul dengi dengine…
Bu zihniyette olan bir adamla arkadaşlık dahi yapamam.
Olay tesettür değil.
Hayır, yani yeteri kadar hassas davranmadığım için( ister dini diyin ister kültürel).Niye bana demiyorsun ben açardım der en fazla? Küsmek nedir ya böyle bir sebepten, bahane mi arıyor uzaklaşmak için? Hiç sevmem bu tip insanları, yorarlar sadece.
büyük ihtimalle küserek kendince size vicdan yaptırmak istiyor bidaha yapmasın diye ama alttan almayın kesinlike . birincisi eşofmanla kapı açmanız cok normal ikincisi alttan alırsanız eğer her tartışmanızın sonucu küsmek olacak. siz konuşmaya devam edin ve eger konuya da deginirseniz ben kötü bişey yapmadım diye de hakkınızı savunun
Eşinize söyleyin sizin eşofmanla kapı açmanız yanlış bir hareketle karısına küs kalması eve hizursuzluk getirmesi de büyük günah. İşlerine gelen günahı benimseyip işlerine gelmeyeni gormuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?