Küsen eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nurck

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2021
28
11
38
29
Merhaba beş yıllık evliyim ve şu anda hamileyim.Eşim çok iyi bir insandır çok iyi anlaşırız.Ama geçen günki tavrından beri kendime gelemedim.Ben kapalıyım normalde ve eve kadın gelmişti temizlik yapıyorduk.O sırada kargo geldi ve üzerimde eşofman vardı pijama da değil.Kafamı kapattım ve kapı arkasından göründüm.O hengamede uzun birşey giymeye üşendim.Eşim bunu görünce bir tavır aldı.Birkaç gündür konuşmuyor.Bu halde bile yemeğini hazırlıyorum iftara, ramazan günü küs.O kadar ağrıma gitti ki.Çok yanlız hissediyorum lütfen yorum yapar mısınız?

Kesinlikle alttan almayın haksız olan o. Kimse kimsenin giyimine karışamaz eşi olsa bile. O zaman erkek olsaymış da siz temizlik yaparken kapıyı açıverseymiş bi zahmet.
Böyle aşırı dinci takılanlardan genelde bir arıza çıkar perde arkasından. Kendi kitli fikirleri yüzünden kadınlara eziyet ederler.
Bence siz ona küsün ve gönlünüzü alana kadar barışmayın. Yemek falan da yapmayın. Eşşek gibi yapsın yemeğini

Vah vah vah yani o anlık olay o şekilde gelişmiş bunun için küsülür mü. Bu olayı ciddi şekilde konuş, eğer özür dileyen sıcak davranan sen olursan sana kendinde karışma hakkını daha fazla bulur.

Gerçekten davul dengi dengine…

Bu zihniyette olan bir adamla arkadaşlık dahi yapamam.

Olay tesettür değil.
İkimiz de üniversite mezunu ve meslek sahibiyiz.Bu muameleye maruz kalmak beni son derece üzdü.Gençken aileden çektik bu konuda şimdi eşimin böyle olması daha da yordu.

Kapının arkasında durduysanız niye tavır alıyor ki ? Bilmiyorum bu bana muhafazakarlık olarak gelmiyor ya bu bence hastalıklı bir düşünce. Kargocu adamın canı çıkıyor çalışmaktan of abla başı kapalı ama eşofman giymiş diye halleniyor falan mı sanıyor eşiniz ?

Niye bana demiyorsun ben açardım der en fazla? Küsmek nedir ya böyle bir sebepten, bahane mi arıyor uzaklaşmak için? Hiç sevmem bu tip insanları, yorarlar sadece.

Niye bana demiyorsun ben açardım der en fazla? Küsmek nedir ya böyle bir sebepten, bahane mi arıyor uzaklaşmak için? Hiç sevmem bu tip insanları, yorarlar sadece.
Hayır, yani yeteri kadar hassas davranmadığım için( ister dini diyin ister kültürel).

Eşinize sorar mısınız, ahirette sizin yerinize mi yanacağına inanıyormuş ? Ne bu kadar dert olmuş ?

Artı siz her tribinde teşekkür eder gibi sofrasını kurar gönlünü hoş eder, ödül maması verirseniz, sürekki havlamasını çekersiniz maalesef…

büyük ihtimalle küserek kendince size vicdan yaptırmak istiyor bidaha yapmasın diye ama alttan almayın kesinlike . birincisi eşofmanla kapı açmanız cok normal ikincisi alttan alırsanız eğer her tartışmanızın sonucu küsmek olacak. siz konuşmaya devam edin ve eger konuya da deginirseniz ben kötü bişey yapmadım diye de hakkınızı savunun

Ne olmuş eşofman ile kargocuya kapıyı açtıysan? Ne var bunda ? Ben de tesettürlüyüm kargocu gelince hemen başörtümü takarım, evde tişörtle geziyorum, üstüme hırkamı alıp kapıyı açıyorum. Eşiniz hiç sağlıklı düşünmüyor, hastalıklı bir tavır bu. Kendisi açsaydı kapıyı o zaman. Hayret bir şey ya!

Yahu sanki senin tesettürünu senden iyi biliyorda, üstsüz çıkmış gibi neyin küslüğü bu, iyice prenses oldular milletin başına, küsen erkek nedir ya...

Evde başka kadın var ona niye laf etmedi eşiniz? Mahrem namahrem sadece size mi geçerli? Ayrıca konuyu niye sildiniz, hem alıntı yapılmış hem de geri gelecek ve banlanacaksınız. Kocanıza söyleyin kadın erkek herkesin çalıştığı bir ülkede yaşıyor. Eve gelen yardımcı kadın, paket getiren kurye de erkek. Yazık millet oruçlu haliyle kapı kapı gezip çalışıyor ama kocanız onun bunun günahını alıyor. Böyleleri bence dindarım demesin kendine.

Eşinize söyleyin sizin eşofmanla kapı açmanız yanlış bir hareketle karısına küs kalması eve hizursuzluk getirmesi de büyük günah. İşlerine gelen günahı benimseyip işlerine gelmeyeni gormuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…