Kuşadası Belediyesi'nin tartışmalı Ramazan eğlencesi

Ayikolreiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
547
533
33
30
BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI
Twitterdan yapılan paylaşımlarda "İşte CHP'li belediyenin düzenlediği ramazan eğlencesi"denilerek paylaşılan fotoğraflarla birlikte yapılan yorumlar üzerine Kuşadası Belediyesi'nden açıklama yapıldı.

"FOTOĞRAFIN RAMAZAN EĞLENCESİYLE BİR İLGİSİ YOK"
Açıklamada, söz konusu fotoğraftaki gösterinin Türkiye Dans Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada birinci gelen clup dansı öğrencilerinin fotoğrafı olduğu, fotoğrafın gece 22'den sonra düzenlenen ramazan etkinlikleri ile ilgisi bulunmadığı, sadece sahnenin önceden hazırlandığı için böyle bir görüntünün ortaya çıktığı ifade

http://www.ensonhaber.com/chpli-belediyeden-ramazan-eglencesi-aciklamasi-2016-06-08.html

Birbirine tamamen cephe almış iki kesim. Aleyhte birseyler yapilsa da saldirsak havasında herkes.
Aciklama yapılmış ama talihsiz br olay

eğer ramazan eğlencesi diye yapıldıysa çok saçma, zaten değil demiş belediye,
ama dans yarışması falansa zaten ramazanla alakası olmayan bir konu olduğundan bi mahsuru yok bence, sonuçta kuşadası yazlık, turistik yer
ama mesela bu erzurumda dans yarışması diye bile yapılsaydı çok abes ve saçma olurdu, ramazanda

Belediyelerin hergün düzenlediği iftar yemekleri, camilerin mahyalarındaki Ramazan ayını karşılama sözlerini, mahyalara yazılan ayetleri, çifte minareli camilerimizi neden haber yapmamışlar?
Daha Ramazan ayı başlamadan Büyükşehir belediye başkanının tüm ilçelere astırdığı Ramazan ayınız mübarek olsun pankartlarını niye haber yapmamışlar?

en son haber olduğu için

Bu durum da basta haber degildi sanirim açıklama gelene kadar sitelerde dolaniyordu. Kendilerini ifade etmeleri acisindan bence isabetli olmuş haber olmasi. Ki eger ramazan ayina özel olsaydi cok yanlış olurdu. Tepki cekmesi dogal olurdu.

en son haber olduğu için
Ben iftar sofralarını, çift minareli camileri, ki çok temiz, büyük ve geniştir hepsi, mahyalardaki hadisleri, ayetleri ve Büyükşehir belediye başkanının Ramazan ayı mesajını fotoğraflayıp göndereyim en son habere o zaman, yazıkkkk sevaptır

Belediye açıklamasını yapmış

Haberden ziyade altındaki yorumlar nasıl kutuplaştırıldığımızın göstergesi

valla insanlar ayık olsun manipüle olmasın zaten ben bu devirde cehalete kandırılmaya inanmıyorum, herşeyi bireysel düşünüp hareket edeceksin, sitedeki haberin altına yazan tiplerde cahil değil bence, sadece grup olarak bişey olabilmenin gücünden vazgeçemiyorlar, o gruplaşmayı ellerinden alsalar hiçbirşeyleri yok çünkü, ben bu olaylarda konun "din" olduğuna kesinlikle inanmıyorum, konu insan psikolojisindeki arazlar...

aynen canım foto muhabirleri iyi çalışmıyo bunların

bizler chpli olarak veya yakın goruste insanlar olarak cok marjinal sayılıyoruz bir haber olur enteresan iste bizde ki chp zihniyetindekilerde boyle yazılır cizilir hepimizi hergun bar parti gece klupları dolasıp sabahları eve gelen don sudyen gezen tipler olarak goruyorlar ilgincdir..benim ananem 80 kusur yasında hep chpye oy vermistir halada oyle kapalı namazında orucunda hatta cokda muhafazakar gorusludur keza ailenin diger bireyleri de oyle benim ailem chpli ama annem lise donemimizde bile kasımızı almamıza izin vermezdi lise bitsin isinizi gucunuzu elinize alın sonra hayatınıza biri girebilir derdi ve lisede kimseyle sevgili olamadım :) yani bitmediler chplileri marjinal asırı genis asırı rahat gormekten sag goruslu olupda daha rahat yasayanlar da var

Ramazan eğlenceleri baştan sona saçma zaten eğlence yapalım diye gelmiyor ramazan. Ben de bu açıdan bakayım habere dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…