Kızlar Kuşa.s.adasında balayı yapan var mı aranızda.Biz 27 haziranda gidiyoruz fikirlerinizi bekliyorum
Kıslar kuşadasına gidiyoruz kesin..
Lakin bildiğiniz bir otel varmı..Kalabalık bir yer olsun istemiyorum.
Butik otel tarzı ama onlarda çok pahalı herşey dahil olan bir yer biliyor musunuz???
Yeşillik deniz güneş aşkım ve ben ayy ne güsel olurrrrrr:asigim:
her hafta sonu kusadasında hersey dahıl otellere gıdıyoruz esımle.
pıne bay holıday resort'ü tavsıye ederım..
Kıslar kuşadasına gidiyoruz kesin..
Lakin bildiğiniz bir otel varmı..Kalabalık bir yer olsun istemiyorum.
Butik otel tarzı ama onlarda çok pahalı herşey dahil olan bir yer biliyor musunuz???
Yeşillik deniz güneş aşkım ve ben ayy ne güsel olurrrrrr:asigim:
Tatlım goldengate otele bak istersen butik otel ve 58.50 fiyatı ama yarım pansiyon tam senin istediğin gibi bir yer.
Bu hafta sonu belki bizde oraya geliriz gerçi biz herşey dahil düşünüyoruz ama hoş burasıda.
En önemliside internetten şikayet, tavsiye bunlara bakın oteller hakkında. İsim vermek istemiyorum gidip görmedim de ama resimlerinden bir otel beğendim denize sıfır kuşadasında en çok şikayet alan otel olmuş. Turizm ve sağlık bakanlığı gizli kamerayla çekim yapacağını yazmış yani incelemeye alınacak. İyi araştırma yapmak lazım bu konuda.
her hafta sonu kusadasında hersey dahıl otellere gıdıyoruz esımle.
pıne bay holıday resort'ü tavsıye ederım..
Evet tavsiye üzerine gitmek daha iyi...Sonuçta resimlerden ne kadar anlaşılırki..Hepsi güzel görünüyor zaten...Bende o yüzden buraya yazdımki giden birilerinden tavsiye alaym diye..Benimde korktuğum şeydir kötü bir yer çıkarsa diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?