Küs olduğunuz insanlarla ayni ortama girince nasıl davranıyorsunuz?

yokmuş gibi davranırım ,sürekli pozitif olur gülerimmm hiç surat asmam sürekli gülerim sinir ederim mutlu görünerek :KK66:

Hiçbirşey olmamıs gibi davranırım tabı kı gülerım muhabbetımı ederım cevremdekılerle yanı o orda yokmus gıbı kendımı kasmam bırak kudursun orda:))

yaklaşık 6 aydır yaşadığım durumdur ...
canım isterse o olsun olmasın giderim sevdiğim insanlar varsa güler eğlenirim yok sayarım onu umrumda olmaz canım istemezse de ortam ne olursa olsun kapıda olsam geri dönerim ruh halime bağlı yanii :KK47:
kendisi görümcem olur eşimi hiç kısıtlamam gider konuşur yeğenini sever hatta çocuk yaklaştıkça bende severim eşiyle konuşurum ama bir tek o yok olur çevremde gerçekten yok olur :KK53:
böyle biri değildim ama yeni beni çok sevdim ohhh be dünya varmış karşı taraf kendi derdine yansın ben böyle yaptıkça ortalığı karıştıramıyorda ohhh beeee:rolleyes:

asla tavır sökmez laf soktuğun zaman dururlar insanlar kendi hatalarını bilir ve senin aptal olmadığını görünce geri vites yaparlar birine küsmek aptallıktır. laf sokun kurtulun

Bence de laf sokmak aptallıktır.
Edebinle oturmak varken laf sokmak, direkt "sataşan, huzur bozan, suçlu" konumuna düşmek... elalemin düğününde. Cidden saçma.

Arkadaşlar küs oldugunuz biri yada birileri ile ayni ortama girince nasıl davraniyorsunuz?
Mesela düğünde ayni masaya oturmak zorunda kalsaniz ne yaparsiniz?
Bahsettigim kişiler akraba
Kimseyle kus degilim. Sogudum insanlar var sadece. Onlara da kus muamelesi yapmam kendilerini daha fazla onemsemesinler diye. Selam verir masaya otururum. Hic muhattap olmam, yokmus gibi davranirim etrafimdakilerle konusup gulerken.

kusluk konusunda tam bi cocuk gibiyim
konusmam o tarafa bakmamak icin sandalyryi piste cevirim.diyelim geldi bemimle konustu cevap veririm kesin gulumserim dayanamam konusurken sonra yine ayni mod ama:p

Hiiiic yokmus gibi yaparim. Ne bakarim ne konusurum ama ters bakmak triplere girmek falan da tarzim degil. Bunlar yapani basitlestirir. Umursamayinca daha bi catliyolar:KK53:

Küsmek ve mesafe açmak arasında anlam bakımından bazı farklar var.
Kişiye evvelden kan bağı dolayısıyla daha samimi davrandıysam, tavrımda değişiklik olur en fazla. Ki bu zaten oldukça yaralayıcı bir şeydir. Hele Teyze gibi yakın bir insansa..
Tavırda ki değişikliği buraya yazmam Türkçe ya da herhangi bir dilde çok zor. Örnek vermek gerekirse, bir iş yerinde üstünüzün sizinle aranızda açtığı mesafe bellidir.. İletişim kurar ama yeriniz hep bellidir. Bunu da üslubla ve tavırla yapar.. O mesafeyi asla aşamazsınız, sizi oraya mimler çünkü.. Böyle bir tavıradan bahsediyorum.. Küsmekse kişiye fazla değer verdiğinizi gösterir.. Bence kimse bu hayatta bu kadar değere sahip olmamalı.. Anne, baba, evlat elbette ayrı.. Ama bilemiyorum, diğer insanlara bu kadar kalbinizi açmak, sizi yaralar..
Siz daha iyisini bilirsiniz..
Daha önce de kirginliklar oldu çünkü kendisi içsel olarak huzursuz birisi.zamanla bende kendisine karşı degistim içim asla eskisi gibi isinmadi bi komşu nasılsa onun gibi bişey oldu içsel olarak sıcaklık bitti.hatta bana çok itici gelmeye başladı ama annemin hatrina düzgün davrandım girdiği ortamlara mecburen girdim.annemden küsmesini asla gorusmemesini bekleyemem sonuç da kardeşi ama annemde çok yara aldi bu zamana kadar anne ne olur mesafeli dur seni sevmiyor bunu anlaman için daha ne yapması gerekir diyorum. Tamam diyor ama bi sene olmadan geri konuşmaya başlarlar bi yönden de mecburlar hem anneannem hayatta o istemiyor hemde birbirleriyle baglantili işleri var.ama ben bu mecburiyeti sürdürmek istemiyorum artik sizin dediginiz gibi benim önceliğim annem babam kardeşlerim.artik annem yüzünden ona katlanmak istemiyorum.bu zamana kadar mecbur kaldim yemege mi çagrilacak aman kizim ayip olur dedi annem çagirdim bi yere mi gittik geldi sirf annem arada kalmasin diye ses etmedim bu duruma da çözüm bulmak istiyorum

yokmus gibi davranirim ama o insanida orta yerinden catlatmak icin elimden geleni yaparim... Mesela daha fazla güler daha cok eglenirim... ne kadar kötü varliklariz biz kadinlar ya :KK47::KK47::KK47::KK70::KK70::KK70:

Eşin ne diyor bu konuda? O daha akın otursun mesela. Ya da onun yanındayken biraz daha yakın davransın hep seninle konuşsun filan o yalnızlık hissi olmayınca daha katlanılır olabilir belki. Yani bende öyle olurdu sosyal destek yardımcı oluyor biraz:KK66:
Olay yeni daha küs olduğumuzu bile bilmiyor

Gayet mutlu görünür onu görmezden gelir uygun zamanı gelince laf sokar :KK62: ve çevremdeki insanlarla bol gülüp sohbet ederek. Napim konuşmayı ve laf sokmayı severim ( herkese değil tabi :KK66: )

Ben de yokmuş gibi davranırım, daha çok davranmaya çalışırım. Ama moralimi bozacak bir durum/söz/davranış olsa hemen gözlerim dolar. Bu sebeple mümkün olmadıkça aynı ortamda durmam.

Çok huzursuz bir durum küsmek ama bazen ne yaparsan yap olmuyor. İki tarafın da hoşgörülü ve saygılı davranması gerekiyor. İpler iyice kopunca da asla eskisi gibi olmuyor. Moralinizi yüksek tutun. Ezilip büzülmeyin hiç ne olursa olsun.

Basıma gelmıstı oyle bı olay oturdum 5 dk felan hıc konuşmadım. Sonra masamı degıstırdım ve eğlenmeme baktım.. Masanızı degıstırmek gıbı bı şansınız yoksa eglenmenıze bakın gülün dostlarınızla sakalasın catlasınlar kus olduğunuz akrabalarınız:21:

Keyif almayacagim ortamlarda zorunluluktan oturmam.

Masa mi kalmadı ne yapar eder değiştiririm yerimi. Ya da gider görevimi yaparım fazla kalmam ortamda erken kalkarim..

Geriliyorum ben yok sayarım ama dışı seni yakar içi beni hesabı. Icim içimi yer.

Duramam mutsuz olduğum ortamda.. vaktime yazık diye düşünürüm..

X