- 20 Şubat 2010
- 9.463
- 9.747
Selam verip vermemek konusunda kararsuzdim ama iyi akşamlar deyip oturmak en iyisi sanırımO zaman dediğim gibi yapın. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam verip vermemek konusunda kararsuzdim ama iyi akşamlar deyip oturmak en iyisi sanırımO zaman dediğim gibi yapın. :)
Bende gerilmek istemiyorum açıkçası eşim yanımda olacak o hafta henüz vu durumu bilmiyor bi deDaha gecen haftasonu dugundeydım konuşmadığım iki akrabam masada tam karşımda kabak gibi ne piste bakabildim ne birsey çok gerdiler beni.. Muhatap olmadık ben onlar yokmuş gibi yapmaya calıştım onlarda ben yok gibi yaptı
Haklisin tavir sökmüyor bazı insanlara ama bu kişiye ne yaparsan yap en iyi üslubu kullan ven büyüğum teyzeyim diye kendini haklı çıkarıyor ben saygısız konumuna düşüyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor laf soksam biraz rahatlarim belkihanımlar biraz akıllı olun. tavır yapınca ne olacak ki. işin sırrı laf sokmakta. tavrın kimseye faydası olmaz ama okkalı bir laf soksanız bitti gitti bir daha yanınıza yaklaşmaz böyle şeyleri de düşünmezsiniz.
Bende gerilmek istemiyorum açıkçası eşim yanımda olacak o hafta henüz vu durumu bilmiyor bi de
Doğru söylüyosun idare etcez artık :)Benim eşim sonlarında gelmişti eşin varsa hiç kasma o sana yeter
asla tavır sökmez laf soktuğun zaman dururlar insanlar kendi hatalarını bilir ve senin aptal olmadığını görünce geri vites yaparlar birine küsmek aptallıktır. laf sokun kurtulunHaklisin tavir sökmüyor bazı insanlara ama bu kişiye ne yaparsan yap en iyi üslubu kullan ven büyüğum teyzeyim diye kendini haklı çıkarıyor ben saygısız konumuna düşüyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor laf soksam biraz rahatlarim belki
Aslında bende senin gibiyim işkenceye maruz kalan taraf oluyorum ama bu kez tam tersi olsun istiyorum .düğün yakinimizin yoksa gitmezdim ama mecbur gibiyim
Düğünde oturma düzeni önceden ayarlanicak muhtemelen bizi ayni masaya koyarlar
puahahah