Küs olduğunuz insanlarla ayni ortama girince nasıl davranıyorsunuz?

Küs oldugum insan azdir bi keresinde bi kadinla küsüştük. Bi ortamda oda vardi durduk yere laf soktu cünkü onu görmemezlikten geldim buda onu gicik etti :KK73: gene ben onu hic duymamis gibi yanimdakiyle sohbete devam ettim üzerime niye alinayimki yarasi olan gocunur:-)

biz üc arkadas devamlı beraber takılırız aramız çok iyidir ama benim bi tanesiyle bir kaç kez tartışmam oldu uzun süre küs kaldık birbirimize "hani nerede? "gibi davranıyorduk .. öyle :KK70:

Bu benim en zor durumda kaldigim olaydir..yokmus gibi davranirim ama ben hayatta rol kesemiyorum..canim sikildiysa aninda goruntu oldugum icim, boyle bi durumdada ecel teri dokuyorum bildiginiz..

düğünde zaten müzik ses gürültü çokta sohbet edilmiyor..hiç muhatap olma..hatta oynamayı seviyorsan git oyna :))

Oturduğu yer boşluk gibi davranırım. Yanımdan geçerken omuz atarım . Yanında biri oturuyorsa o oturan a çok güler yüzle hoşgeldin derim ona söyle havalı bir bakış atıp kafamı çeviririm.

Eğer aramızda çok kötü şeyler geçmişse aynı masaya bile oturmam. Onun dışında yokmuş gibi davranırım.

Kimseye küsecek kadar kalbimi açmam..
Bana küsen biri olursa da derdine yansın, hiç takmam..
Bunu nasıl yapiyorsun?
Bende kolay kolay kalbimi açmam hatta annem ve kardeşlerim dışında mesafeli olmayi severim ama bu kişi benim teyzem ve her zaman bizimle derdi oldu ne yaptiysak kiskandi içten içe anneme hep söyledim biraz mesafe koy tamam kardeşi.ama ikisi ayni duygularda değil olaylar sonunda bize kadar sıçradı

Arkadaşlar küs oldugunuz biri yada birileri ile ayni ortama girince nasıl davraniyorsunuz?
Mesela düğünde ayni masaya oturmak zorunda kalsaniz ne yaparsiniz?
Bahsettigim kişiler akraba

Çaktırmamaya çalışırım ama beceremiyorum ve genelde küs olduğum insanlar da nedense bana psikolojik işkence yapmaya bayılıyor. Maruz kalan taraf ben oluyorum. :'( Anı masaya oturmam ya da o ortama hiç gitmem evde otururum orada olup gerilmektense.... Ben öyle şeyim biraz işte... :KK43:

Bunu nasıl yapiyorsun?
Bende kolay kolay kalbimi açmam hatta annem ve kardeşlerim dışında mesafeli olmayi severim ama bu kişi benim teyzem ve her zaman bizimle derdi oldu ne yaptiysak kiskandi içten içe anneme hep söyledim biraz mesafe koy tamam kardeşi.ama ikisi ayni duygularda değil olaylar sonunda bize kadar sıçradı

küstüğünüz kişi herhangi biri olsaydı pek yorum yapamazdım çünkü ben de küs olduğum biriyle aynı ortamda olunca ne yapacağımı şaşırıyorum tüm duygularım yüzümden okunuyor :confused: amaaa... iş kıskanç akrabaya gelince orda dur :stop: bu tür insanlar akraba olmanın verdiği default değeri suiistimal eden, düşmandan beter insanlara dönüşebiliyorlar o yüzden kıskanç akrabalara yapılacak en güzel şey onlara hava atmaktır :KK66: son derece neşeli eğlenceli fıkır fıkır olun ve bu teyzeye sivrisinek muamelesi yapın :rolleyes::KK73:

Selam verip otururum (Ben sonradan geldiysem) onun haricinde muhattap olmam,yüz falan asmam gayet doğal davranırım. Hem aynı masada oturmak zorunda mısınız? Gidin başka masaya...

Çaktırmamaya çalışırım ama beceremiyorum ve genelde küs olduğum insanlar da nedense bana psikolojik işkence yapmaya bayılıyor. Maruz kalan taraf ben oluyorum. :'( Anı masaya oturmam ya da o ortama hiç gitmem evde otururum orada olup gerilmektense.... Ben öyle şeyim biraz işte... :KK43:
Aslında bende senin gibiyim işkenceye maruz kalan taraf oluyorum ama bu kez tam tersi olsun istiyorum .düğün yakinimizin yoksa gitmezdim ama mecbur gibiyim

Selam verip otururum (Ben sonradan geldiysem) onun haricinde muhattap olmam,yüz falan asmam gayet doğal davranırım. Hem aynı masada oturmak zorunda mısınız? Gidin başka masaya...
Ya bu düğün oturma düzeni ayarli olanlardan yoksa oturmam

küstüğünüz kişi herhangi biri olsaydı pek yorum yapamazdım çünkü ben de küs olduğum biriyle aynı ortamda olunca ne yapacağımı şaşırıyorum tüm duygularım yüzümden okunuyor :confused: amaaa... iş kıskanç akrabaya gelince orda dur :stop: bu tür insanlar akraba olmanın verdiği default değeri suiistimal eden, düşmandan beter insanlara dönüşebiliyorlar o yüzden kıskanç akrabalara yapılacak en güzel şey onlara hava atmaktır :KK66: son derece neşeli eğlenceli fıkır fıkır olun ve bu teyzeye sivrisinek muamelesi yapın :rolleyes::KK73:
Evet bu kişi de tam suistimal edenlerden ve hep kendi kendini mağdur olarak gösteriyor

X