Kuş banyo tavanıma yuva yaptı!

JaneDoe2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
2
0
26
Merhabalar arkadaşlar,
Geçen akşam 1 aylık tatilden evime döndüğümde bir kuşun banyomun tavanındaki kontrplaklardan bir tanesine yuva yaptığını fark ettim. Kontrplağı açtığımda kuşun ölü yavruları banyoma düştü. Apartman yöneticimle görüştüm, kontrol edip delik bulamadıklarını söylediler. Ben de herhalde çözüldü diye düşündükten sonra bu sabah aynı kuş yeniden geldi. Kontrplağı yeniden kaldırmaya korkuyorum kuş eve girecek diye. İki gündür moralim çok bozuk. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce?

Kontrplağın ne olduğunu bilmeyenler için fotoğraf bırakıyorum aşağı. İşte kuş bunun üzerine yuva yapmış.

Eklentiler

• 9D7FF9FD-ADCC-4B37-95FC-946B9B97DA58.jpeg
    9D7FF9FD-ADCC-4B37-95FC-946B9B97DA58.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 192
Merhabalar arkadaşlar,
Geçen akşam 1 aylık tatilden evime döndüğümde bir kuşun banyomun tavanındaki kontrplaklardan bir tanesine yuva yaptığını fark ettim. Kontrplağı açtığımda kuşun ölü yavruları banyoma düştü. Apartman yöneticimle görüştüm, kontrol edip delik bulamadıklarını söylediler. Ben de herhalde çözüldü diye düşündükten sonra bu sabah aynı kuş yeniden geldi. Kontrplağı yeniden kaldırmaya korkuyorum kuş eve girecek diye. İki gündür moralim çok bozuk. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce?

Kontrplağın ne olduğunu bilmeyenler için fotoğraf bırakıyorum aşağı. İşte kuş bunun üzerine yuva yapmış.
Kuzenimin de balkona yuva yapmış o da ellememis yazik günah diye hamile karisi vardi ailece kus biti oldular bence çaresine bakın hemen yoksa kumru güvercin gibi kuşlardan bit bulaşıyor

Merhabalar, kuzeninizin kuş sorunu nasıl çözülmüştü acaba?
Yuvayı bozdular mecburen yani sonra ilacci geldi 2 hafta eve göremediler ilaclar vücutlarında bit için igne kortizon losyon iste tekizlikciler geldi şirketten onlar temizledikten 2 ayda falan anca toparladilar sizde bir tavan ustası çağırıp kapattirin bence orayı

Merhabalar arkadaşlar,

Merhaba sorununuzu nasıl hallettiniz acaba? Aynı durum benim de başıma geldi.

X