• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kuruyunca tiftik tiftik olan şaçlarıma yardım!!!!!!!!!!! (NERDE YANLIŞ YAPIYORUM)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
arkadaşlar. umarım bu sayfayı ziyaret edip cevap verirsiniz. şikayetlerimi sırasıyla yazıyorum

saçlarımı içinde sarımsak ve sirke olan şampuanla yıkıyorum. kremliyorum.
saçlarımı banyodayken tarıyorum. sonra dökülmesin diye kuruyken asla bir daha taramıyorum.
saçlarım fazla ısıya maruz kalmasın diye asla kurutmuyorum. doğal olarak kuruyor. (zaten bu yüzden yakında sinüzit olucam)
saçlarım nemliyken saç ucu serumu kullanıyorum.

şimdi yaptığım bu uygulamanın neresinde hata yapıyorum ki bu kadar dikkat ettiğim halde saçlarım kuruyunca tiftik tiftik olup acayip kabarıyor. saçlarım bildiğiniz tülermiş kazak gibi oluyor. bu yüzden istediğim şekli veremiyorum.

zaten alnım çok açık ve ön tarafımda döner var. Saçımın üst tarafı düz alt tarafta aralarda dalga var. şekil vermekte zorlanıyorum. birde bu tiftiklenme yüzünden saçlarımdan nefret ediyorum.

YARDIMMMMMMM

Son düzenleme:
Merhaba canım, benim de saçlarım çok kabarırdı ve yolunmuş gibi tiftik tiftik dururdu ama 2 haftadır kendini toparladı. Öncelikle ben nerdeyse her gün saç düzleştiricisi kullanırdım, onu bıraktım. Öyle bir alışkanlığın varsa sen de vazgeçmelisin çok işe yarıyor gerçekten. Senin söylediklerine gelince şampuanın içine sarımsak katıldığını biliyorum fakat sirke katıldığını duymadım. Bence sirkeyi 2-3 günde bir durulama suyuna eklersen daha güzel olur, sonra saç derisinde sorun çıkarabiliyormuş sanırım. İkincisi saçlarını ıslak veya nemliyken kesinlikle taramamalısın çünkü daha fazla kırılmasına sebep olur. Banyoda kendine uygun bir şampuan ve kremden sonra kuruyunca tararsan bir sorun çıkmayacaktır. Saçlarını kurutmaman güzel çünkü fazla ısıya maruz kalan saçlar çok çabuk kuruyor ve yıpranıyor gerçekten ama sinüzit olmaman için sana iyon özellikli saç kurutma makinelerini tavsiye edebilirim. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Bunların dışında saçları adam eden bir formül var: gliserinli saç bakım suyu. Forumda ararsan bulabilirsin. İki haftadır banyodan sonra nemli saça uyguluyorum ve kuruduktan sonra ben bile şaşırıyorum saçlarımın haline. Umarım yardım edebilmişimdir :)

Back